W internecie są do pobrania te dokumenty w pdf ale nie są aktywne a chciałbym je wypełniać w komputerze :/
Jak za darmo mogę je przerobić na aktywne?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Jak stworzyć aktywny formularz pdf??
|
25.03.2014, 11:07
Chciałbym stworzyć 2 aktywne formularze pdf.
W internecie są do pobrania te dokumenty w pdf ale nie są aktywne a chciałbym je wypełniać w komputerze :/ Jak za darmo mogę je przerobić na aktywne? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
25.03.2014, 19:54
25.03.2014, 21:39
To jest płatny program :/ Wolałbym coś za darmo
25.03.2014, 21:47
Wejdź na google, poszukaj pierwszego lepszego programu do edycji pdf. Ja tak kiedyś zrobiłem - szybko i bez problemowo.
Czasem wystarczy ruszyć głową i wykorzystać google czy tam bing.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
25.03.2014, 22:47
J.Rambo napisał(a):To jest płatny program :/ Wolałbym coś za darmoA ja bym wolał żebyś najpierw użył google a potem pisał jak nic nie znajdziesz, czytaj uważnie co mam w stopce napisane i wysil się troszkę a znajdziesz poza tym masz wersję trial na 30 dni za free więc w czym problem ?
Pobierasz Adobe Creative Cloud , instalujesz następnie tworzysz całkowicie darmowe konto w systemie
Adobe. Potem pozostaje Ci kliknięcie ikony instaluj na liście aplikacji i czekanie zależnie od Twojej prędkości internetu od kilku do kilkunastu minut - tyle. Oczywiście w razie "przedłużenia" wersji testowej, wpisz w google odpowiednią frazę a na pewno znajdziesz masę wyników. Program na prawdę godny polecenia. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
|