Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak to możliwe - pokazuje free na minusie?
Dzisiaj o 20 było wielkie free na tym chomiczku, oczywiście się odbyło- ponad 2000GB i tu mam pytanie, przy końcu free nagle wyskoczyło mi coś takiego...
[Obrazek: 2dc9e5cfb4.gif]
Jak to możliwe, że pokazuje free na minusie ? hehe
  Odpowiedz
Być może jakiś błąd się wstrzelił? Lub w danym momencie ileś tam osób pobrało ten sam plik i system zaminusował konto.
  Odpowiedz
Było w kulminacyjnym momencie 295 osób ale wątpię by aż tak wiele osób pobierało to co ja :D
  Odpowiedz
Nie mam pojęcia :)
Może kilkanaście osób pobierało ten sam plik w doslownie tym samym momencie i tak naliczyło, hmm...
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Ciekawe jak w tym wypadku miał się transfer widziany "na górze" przez właściciela chomika :D
---
  Odpowiedz
Właśnie, czy ten błąd zabrał jakiś dodatkowy transfer? Zawsze możesz napisać do Administracji chomikuj i zapytać, może oni wytłumaczą. Ja stawiam, że dużo ludzi pobierało pliki i pod koniec w tym samym momencie ktoś rozpoczął pobieranie.
  Odpowiedz