Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak zarabiać dużo punktów na Chomikuj?
(10.10.2012, 12:10)VanPure napisał(a): Masz przykład "azazelangel2000". On dostaję dziennie co najmniej 400 tys, a dochodzi jeszcze do tego z 200 tys od zachomikowanych.
Pomnóż to sobie przez 5-6 razy, wyjdą Ci zarobki azazela ;) Sam Massive-x zarabia dziennie do 2 mln pkt, a licznik azazela wariuje dzień w dzień. Na żadne z tych kont się nie włamywałem, wiem bo z nimi obydwoma kiedyś zamieniłem kilka słów:)
  Odpowiedz
Ja do polx'a Polecam Android :) Jest opłacalny
Stop pomagania!
  Odpowiedz
(10.10.2012, 14:57)Michał napisał(a): Azazelangel Dostaje 1,7 MLN Pkt Na Swoim Koncie a na azazelangel2000_ dostaje w miesiącu 25kk

Jaka dokładność, pochwal się Massive-x (tak dokładnie wiem że to Twoje multi na tym forum) ile Ty zarabiasz.
  Odpowiedz
Ja też ci radze się reklamować. Ja normalnie dostawałem po 5/10 k a jak porozsyłałem reklamy przez jakieś 2/3 godzinki to następnego dnia miałem nawet 30/40 k.
  Odpowiedz
Reklamowanie i jeszcze raz reklamowanie im więcej będziesz się reklamować (przy dobrej i zachęcającej do wejścia do cb reklamie), tym więcej zarobisz punktów :).Toplisty czy strefy vip praktycznie nic nie dają,jedynie miejsce w reklamie innego chomika(oczywiście dużo reklamującego się) zauważyłem ,że coś daje...
  Odpowiedz
Ja Massive-X śmieszny jesteście :D Massive-X Shella ma własnego :) A konta premium za kase kupił?Coś jeszcze?

Sebastian - Spójrz na jakąś premięre co jest już po 20 Min Widać Ile miej Więcej pobrań jest
Stop pomagania!
  Odpowiedz