Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak zrobić fajny napis w PS CS6?
Jak zrobić fajny napis w PS6? Hm jakoś mi nie wychodzą. ; /
  Odpowiedz
PS6? Chodzi Ci chyba o CS6 czyli wersję Photoshopa?
Fajny tzn jaki masz na myśli? Dla jednego mój napis może być fajny a dla drugiego byle jaki więc staraj się określać o co dokładnie Ci chodzi.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Już nie aktualne. Przepraszam.
  Odpowiedz
Ale chyba nie masz za co przepraszać. Założyłeś wątek więc go dokończmy, ja tylko zapytałem ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz