Co zrobić, aby zwiększyć liczbę odwiedzin swojego chomika?
Jak zwiększyć popularność swojego chomika?
|
18.03.2011, 13:47
Od pewnego czasu, liczba odwiedzin na moim chomiku spadła o ok. 70%. Stało się to z dnia na dzień.
Co zrobić, aby zwiększyć liczbę odwiedzin swojego chomika? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
18.03.2011, 13:55
Więcej reklamy w chr
Wrzucanie/chomikowanie nowości. Dawanie free Wymiana banerami
18.03.2011, 13:56
Podaj może nam linka do swojego chomiczka. Każdy będzie mógł tam zerknąć i ewentualnie doradzić co zmienić, dodać. Po za tym, ostatnio licznik odwiedzin nie działają jak należy i może stąd Twoje odczucie spadku popularności Twojego chomika. Tu jest temat dotyczący źle działających liczników http://odjechani.com.pl/showthread.php?tid=726
18.03.2011, 14:00
http://chomikuj.pl/znaciemnie
Jeżeli ktoś znajdzie, co można w nim zmienić to proszę o pomoc.
Już Ci mówię dlaczego spadła Ci ilość odwiedzin.
Przede wszystkim popełniasz podstawowy błąd w zamieszczeniu swojego licznika. Zrobiłeś to nieprawidłowo. Dlaczego? Otóż: http://chomikuj.pl/znaciemnie i na przykład: http://chomikuj.pl/znaciemnie/bajki to wbrew pozorom dwa różne adresy. Licznik policzy Ci wejście tylko do tego pierwszego. Jeżeli ktoś trafi do Ciebie bezpośrednio do jednego z Twoich folderów, licznik nie policzy Ci tego wejścia. Jak sobie z tym poradzić? Chomikuj.pl daje Ci możliwość wstawienia również opisu html do podfolderów: To bardzo ważne, abyś licznik miał w opisie HTML głównego folderu oraz podfolderów. Kliknij sobie w podane na wstępie 2 linki i zobacz, że w chwili obecnej masz zrobione dwie różne strony gdzie w drugiej brakuje licznika. Czy to co Ci tu napisałem jest dla Ciebie zrozumiałe?
18.03.2011, 16:10
Tak jest to zrozumiałe, dzięki.
To dlatego coraz więcej chomików ma coraz mniej podfolderów. Teraz muszę to poukładać jakoś, bowiem wydaje mi się że mam menu niezrozumiałe. Tylko jak to sprawnie zrobić.
17.04.2011, 12:00
Myślę że dobrym pomysłem byłoby zrobienie menu,w którym proponowałbym miejsce na wymianę banerów.Beleczkę górną już masz,dodaj tylko treść ,jakieś fajne tło i od razu będzie lepiej.Dobrze jest zrobić jakąś charakterystyczną grafikę,po której będziesz rozpoznawany,na przykład w chomikowych rozmowach.No i właśnie odwiedzaj inne chomiki i zostawiaj ślad po sobie.Im częściej to robisz , tym bardziej cię zapamiętają.Folder free też dużo daje,założyłem go i od razu było widać różnicę.
19.04.2011, 11:49
(17.04.2011, 12:00)tungar napisał(a): Myślę że dobrym pomysłem byłoby zrobienie menu,w którym proponowałbym miejsce na wymianę banerów.Beleczkę górną już masz,dodaj tylko treść ,jakieś fajne tło i od razu będzie lepiej.Dobrze jest zrobić jakąś charakterystyczną grafikę,po której będziesz rozpoznawany,na przykład w chomikowych rozmowach.No i właśnie odwiedzaj inne chomiki i zostawiaj ślad po sobie.Im częściej to robisz , tym bardziej cię zapamiętają.Folder free też dużo daje,założyłem go i od razu było widać różnicę. Witam, zgadzam się w 100% że zaglądanie do innych chomików i zostawianie swej "łapki" na chomikowych rozmowach duuużo daje. Jestem tutaj od niedawna, i staram się właśnie tak robić. Tyle,że robię to bardziej z sympatii i szacunku dla innych. Ale widzę ogromną różnicę z tym co było na samym początku. Chomiki mnie pamiętają. A o to w tym wszystkim chodzi. |