Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jaka klawiatura?
Tak się dziwnie złożyło że ostatnio dużo piszę, na klawiaturze oczywiście (sam nie wiem dlaczego). No i właśnie moja klawiaturka wytrzymała już dużo, ale ostatnio wskakuje mi dużo błędów, które oczywiście trzeba poprawiać, a to jest z kolei bardzo irytujące. W związku z tym mam do was pytanie, jaką klawiaturę polecalibyście, dla kogoś kto ma zwyczaj mocno uderzać w klawisze. Klawiatura musi być cicha (mocno uderzam), no i oczywiście trwała. Jeśli chodzi o cenę, cóż jak najtańsza.
  Odpowiedz
Polecić ci konkretnego modelu nie mogę, lecz podpowiedzieć...
jeżeli chcesz cichą klawiaturę szukaj z niskimi przyciskami :)
  Odpowiedz
Z klawiatur które mogę Ci polecić to: Logitech UltraX Premium - na niej programuję, jest bardzo cicha, solidna i płaska, bez zbędnych klawiszy.
Kolejna klawiatura to Logitech G11 - dużo programowalnych przycisków, klawiatura przeznaczona dla graczy aczkolwiek też jej często używam bo klawisze można dowoli zaprogramować.
To tyle moich typów, bo reszta zaczyna się w przedziale cenowym 500-1000 zł.
  Odpowiedz
A ja polecam klawiatury jabłuszka czyli Apple. Tak się składa że mam klawiaturkę z tej właśnie firmy i jestem bardzo zadowolony. Jest cicha, płaska i co najważniejsze bardzo mobilna ze względu na swoją wielkość. Oczywiście w twoim przypadku polecam przewodową, z klawiszami numerycznymi typu "Apple MB110".

Jedyne co przeraża to cena, bo ogólnie produkty Apple nie należą do najtańszych. Koszt takiej klawiatury to ok 170 złotych.
  Odpowiedz
Dzięki panowie, trochę przyjrzałem się tym klawiaturom, najbardziej chyba pasowałaby mi Logitech G11, ale ich też jest kilka wersji, właściwie dwie, Logitech G11 USB i Logitech G11 Keyboaed. Przyjrzę się im dokładnie i wybiorę. Jeszcze raz dzięki.

[Obrazek: img-2s.jpg]

Odpowiedz