Ostatnio zainteresował mnie utwór Popka, Wodospady.
" Czasem mówią ci, że nie dasz rady
A ich słowa lecą w dół jak wodospady
Unieś w górę się, ponad swoje wady
Możesz zdobyć cały świat nie będąc doskonałym "
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Jaką muzykę lubisz? A jakiej nie lubisz?
|
14.03.2016, 00:04
Większość piosenek disco polo, rap niektóre utwory reggae i rocka.
Ostatnio zainteresował mnie utwór Popka, Wodospady. " Czasem mówią ci, że nie dasz rady A ich słowa lecą w dół jak wodospady Unieś w górę się, ponad swoje wady Możesz zdobyć cały świat nie będąc doskonałym " "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
15.03.2016, 18:48
Ostatnio odkrywam funk i mam co raz większe wrażenie, że ta muzyka zostanie ze mną na długo. Jest cholernie sympatyczna i daje dobrego kopa. Szkoda tylko, że pogoda nie idzie w jej rytm.
![]() Zaryzykuj i odbierz to, co należy do Ciebie.
12.02.2017, 13:07
Jestem otwarty na każdy gatunek, oprócz death metalu i polskiego rapu. Słucham wszystkiego po trochu.
12.02.2017, 16:13
31.05.2017, 16:41
Ja ogólne słucham tego, co mi w ucho wpadnie - toleruje każde typy muzyki i chętnie wysłucham.
![]()
31.05.2017, 16:50
Uwielbiam Disco Polo,Pop, i częściowo muzykę poważną.Nie lubie natomiast i to bardzo Hip Hopu tam gdzie przeklinają
17.06.2017, 15:39
Zależnie od nastroju i tego co robię.
Przy ćwiczeniach preferuję mixy popularnych piosenek, do posłuchania tak normalnie to odmiany rocka, najlepiej hard rock.
18.06.2017, 16:12
Lubie Rap, uwielbiam Reggae i nie ma rodzajów muzyki której nie lubię, są tylko te których nie słucham.
21.06.2017, 10:46
Ja lubie kazda muzyke i slucham kazdej, lub planuje dopiero pozgrywac, np. folku jeszcze nie zgralam, tak samo, jak country i soulu. Ale nie przepadam jedynie za klasyka, jakos po prostu mi nie podoba. A z tych najulubienszych, to kocham dance, techno, hardstyle, jungle i uptempo, sa boskie dla mnie
![]() |