Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jaka strona z nowościami muzycznymi?
Question 
Witajcie Odjechani! Ohohoho, kiedy ja tu bylem. :) Znacie jakąś ciekawa stronę, na której można pobierać za darmo nowości muzyczne i muzykę klubowa? :)

Pozdrawiam!
  Odpowiedz
Chociażby ulub.pl ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Od siebie polecam: http://www.imp3.cc/
Możliwość odsłuchu, sprawdzenia bitrate i rozmiaru.
Można znaleźć praktycznie wszystko ;)
Są też specjalne warezy i torrenty muzyczne. Ale tam są całe płyty.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Chomikuj.pl? Można powiedzieć, że za darmo, tytułów jest dużo, odsłuch też jest możliwy :D

Odpowiedz
(16.01.2015, 15:43)VanPure napisał(a): Znacie jakas ciekawa strone, na ktorej mozna pobierac za darmo nowosci muzyczne i muzyke klubowa?

Niebawem pojawi się nowy portal tematyczny na którym będzie można znaleźć nowości ze świata muzyki do pobrania zupełnie za darmo (prawie za darmo bo trzeba się zarejestrować).
Jak tylko wystartuje to dam znać w tym temacie.
  Odpowiedz
Na chomikuj nie znajdziemy wszystkiego, ja np. nie znalazłem prawie żadnej dubstepowej nowości.
A kolegę wyraźnie interesuje muzyka clubowa.
Nie znam lepszej strony niż ta którą podałem. Jedyny mankament to jak zależy ci na estetyce nazwy pliku to musisz usunąć adres strony z nazwy. Jest jeszcze http://300kbit.ru/
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Polecam także mało znaną stronę http://download.iq24.pl
Są tam filmy, seriale, MUZYKA itp.
W muzyce nie ma konkretnych tytułów, możemy pobrać tylko całą płytę danego zespołu. Nie jest tego dużo, ale są takie płyty, których na żadnej innej stronie byśmy nie znaleźli. Zupełnie za darmo, pobieranie za pomocą Catshare lub rapidu.

Odpowiedz
Wyżej wymieniony ulub.pl jest niezawodny wg. mnie - tylko trzeba umieć szukać ;)
Niedostępny
  Odpowiedz