tak jak w temacie - orientuje się ktoś może jaką czcionką zrobiony jest ten napis?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
|
Jaka to czcionka
|
|
05.06.2012, 16:47
Witam,
tak jak w temacie - orientuje się ktoś może jaką czcionką zrobiony jest ten napis?
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Wybacz ale nie mam pojęcia,
Zachęcam abyś zajrzał tutaj. Myślę, że ta czcionka może być w Techno>Sci-Fi. Pozdrawiam. ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
05.06.2012, 17:08
To nie ta czcionka, to są małe literki.. a w tamtej chyba nie ma..
05.06.2012, 17:28
Fakt, coś mi się pomieszało
By nie zakładać nowego tematu.. A taki efekt jak jest na czcionce - od połowy w górę nieco jaśniejsze, zrobione lekkim kołem. photoshop.
05.06.2012, 18:01
Ponakładane gradienty. Ale zapraszam do założenia tematu w odpowiednim dziale a na pewno pomogę jesli będziesz miał problem ze zrobieniem takiego napisu.
![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
05.06.2012, 18:18
Tak napisałem tu by nie tworzyć nowego tematu.
Temat wyczerpany ![]() AA no się rozumie majster, wybacz to przyzwyczajenie z innego forum
|