Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jaki film możecie oglądać bez końca?
Macie taki tytuł, do którego wracacie co kilka miesięcy i nigdy się nie nudzi?
Dla niektórych to klasyki jak Forrest Gump, dla innych coś nowszego.
Ciekawi mnie, co sprawia, że właśnie ten film się nie starzeje — klimat, muzyka, aktorzy, czy może wspomnienia z nim związane?
  Odpowiedz
U mnie działa magia dobrze zagranych emocji. Nawet jeśli film widziałem kilka razy, nadal potrafi zaskoczyć, wzruszyć albo po prostu poprawić nastrój. To chyba najlepszy znak, że został naprawdę dobrze zrobiony.
  Odpowiedz