Można na nim udostępniać pliki takie jak: Zdjęcia, muzyka, filmy, dokumenty i wszystko w jednym miejscu.
Udostępniać można pliki do 200mb.
Można założyć też konto, ale nie jest potrzebne ;] chyba że chcemy sobie coś przechować na dłużej
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Jaki hosting na obrazki dla Chomikuj.pl?
|
Hmm ja od niedawna korzystam z minus.com
Można na nim udostępniać pliki takie jak: Zdjęcia, muzyka, filmy, dokumenty i wszystko w jednym miejscu. Udostępniać można pliki do 200mb. Można założyć też konto, ale nie jest potrzebne ;] chyba że chcemy sobie coś przechować na dłużej Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Mi tam pasuje http://Zapodaj.net Jak dla mnie pasuje ten hosting
[ treść reklamowa usunięta przez moderatora ]
12.09.2012, 17:23
Ja od dawna korzystam z fotoload.pl. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, żeby usunęli mi jakiś obrazek. Jedyna wada to ograniczenie do 1024 kb, ale raczej nikt nie wrzuca takich dużych, bo długo się ładują.
18.08.2014, 22:20
A dla mnie najlepszy jest tinypic.com Nigdy się nie zawiodłem, jeśli obrazek ktokolwiek wyświetli chociaż raz w ciągu miesiąca, to nie zniknie.
|