Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jaki hosting na obrazki dla Chomikuj.pl?
Hmm ja od niedawna korzystam z minus.com
Można na nim udostępniać pliki takie jak: Zdjęcia, muzyka, filmy, dokumenty i wszystko w jednym miejscu.
Udostępniać można pliki do 200mb.
Można założyć też konto, ale nie jest potrzebne ;] chyba że chcemy sobie coś przechować na dłużej
  Odpowiedz
Mi tam pasuje http://Zapodaj.net Jak dla mnie pasuje ten hosting

[ treść reklamowa usunięta przez moderatora ]
  Odpowiedz
Ja od dawna korzystam z fotoload.pl. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, żeby usunęli mi jakiś obrazek. Jedyna wada to ograniczenie do 1024 kb, ale raczej nikt nie wrzuca takich dużych, bo długo się ładują.
  Odpowiedz
A dla mnie najlepszy jest tinypic.com Nigdy się nie zawiodłem, jeśli obrazek ktokolwiek wyświetli chociaż raz w ciągu miesiąca, to nie zniknie.

Odpowiedz