Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jaki program pocztowy polecacie?
Joł odjechani. :)
Strasznie męczące jest wchodzenie na stronę i odbieranie poczty. Myślę, żeby założyć sobie w komputerze program do odbierania poczty, ale nie wiem, który wybrać. Czy możecie coś polecić? Chciałbym od razu usłyszeć kilka argumentów dlaczego właśnie ten program polecacie. Bardzo zależy mi na szybkich odpowiedziach. Pozdro.
  Odpowiedz
Szczerze mówiąc jeśli chcesz być na bieżąco z odbieraniem poczty proponuję wbudowany program Opery. Maile są aktualizowane w 15 sekund od przyjścia na skrzynkę. Jest to wygodne ponieważ opera wyświetla na dole małe okienko o nowej wiadomości.

Jeśli miałbym zaproponować program poza przeglądarką to polecam DreamMail . Nie dość że ma małą wagę , szybkie działanie to można nim także odbierać dane z kanałów RSS co dla niektórych jest istotne.

Pozdrawiam Assassin-X
  Odpowiedz