Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jaki serial przygodowy?
Polecicie mi jakiś zagraniczny serial przygodowy?
  Odpowiedz
Supernatural chociażby ;)
  Odpowiedz
Z Archiwum X
Zaklinaczka duchów
Łowcy koszmarów

Tak bezpośrednio przygodowe to one nie są, ale jakieś tam powiązanie z tą kategorią chyba by się znalazło. Zresztą sam zobacz i dowiesz się czy coś Cię zainteresowało, czy jednak nie :)
  Odpowiedz
Musi być przygodowy?

Gra o tron
Dexter
The Walking Dead
Breaking bad
House
  Odpowiedz
Hmm no nie do końca musi. Spodobała mi się seria "LOST" i chętnie obejrzałbym coś nowego z gatunku przygodówek.
Dzięki wielkie za propozycje.
  Odpowiedz
Seriale mają to do siebie, że nawet jeśli nie lubisz klimatu średniowiecza, czy fantastyki, oglądając na przykład Grę o tron, wykażesz się pełną tolerancją i polubisz serie ;) Mnie do oglądania Dextera zachęcało z tuzin osób... Nie podobał mi się jednak opis i sama idea serialu. W końcu się jednak skusiłem i dziś jest to mój najlepszy tasiemiec :)

...LOST, taa, też się oglądało, ale skończył się po 2/3 sezonie. Później kręcony był już na siłę...
  Odpowiedz