Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jaki telefon dotykowy do 300zł.
Widzę, że większość z Was poleca Xperię.
Dajcie tu konkretny model i może jakieś foto jak to wygląda. :)
  Odpowiedz
Sony Ericsson Xperia x8 (E15, E15i, E15a, Shakira)

[Obrazek: sony-ericsson-xperia-x8-black-mobile-pho...u-go-d.jpg]

Opis telefonu tutaj
  Odpowiedz
a ja polecam samsung galaxy mini,nie zacina się,tylko czasami,ale tak to jest w porządku,jest chyba mocniejszy od x8,nie jest to najlepszy sprzęt,ale myślę że za ~ 300 zł się go kupi,kiedyś bateria wytrzymała mi 8 dni :)
[Obrazek: sugnatura-1377869007.png]
  Odpowiedz
"galaxy mini" nie jest lepszy od x8, tak samo jak "galaxy spica" dno z grafiką
  Odpowiedz
Co? Dotykowy?! Nie w temacie, bo z mojej strony leci Samsung Galaxy mini... Ale to na abonament.
  Odpowiedz
Ja mam lg e400 może kupisz używany za 300zł jeden z leszych jeśli chodzi o gry

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
  Odpowiedz
fakt pixele mogły by być mniejsze,ale mini ma więcej ramu ;),ale to drobna różnica,moim zdaniem samsung jest lepszy,ale każdy ma inne zdanie :)
[Obrazek: sugnatura-1377869007.png]
  Odpowiedz
(08.11.2012, 17:21)Lucyfer napisał(a): "galaxy mini" nie jest lepszy od x8, tak samo jak "galaxy spica" dno z grafiką

Ma 256K kolorów w przeciwieństwie do Xperii która ma ich 16mln, posiada za to większy ekran 3,14'' Xeria ma 3'' Procesor identyczny, ram znów na korzyść samsunga, 384 do 256. Samsung posiada również lepszą baterie od Xperii choć jej pojemność jest taka sama to w mini zastosowano baterie typu Li-Ion a w X8 Li-Po (posiadam w domu oba telefony także wiem ile gdzie trzyma bateria). Kolejnym punktem + dla samsunga jest lepsza karta wifi dająca możliwość zrobienia z telefonu mobilnego routera, w xperii tego nie ma co niestety często było dla mnie przykre.

Zdjęcie obydwu telefonów żeby nie było że moje opinie są wyssane z palca, dla porównania jeszcze mój Ace.:

[Obrazek: img0217kopiowanie.jpg]
  Odpowiedz
Również polecam Xperie x8, sam używam i jestem zadowolony (no po za tym, że czasami zbyt często się resetuje...) Ale tak to naprawdę - super telefonik ;)

Odpowiedz
A ja od siebie polecę Red Bull Mobile One. Wielkie wsparcie użytkowników - możliwość super aktualizacji dzięki którym telefon jest -> szybszy, ładniejszy, bardziej funkcjonalny. :) Mam takowy już ponad pół roku i jest strasznie zadowolony z niego :) Jak na tą cene jest super :)

Dzięki aktualizacjom o których wspomniałem można mieć androida 4.0.3 na owym telefonie :)

Jeśli by miał ktoś jakieś pytania to piszcie
  Odpowiedz