Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jaki wybrać serwer Shell?
Tak jak w tytule
  Odpowiedz
Sprecyzuj bardziej.
Jakie masz wymagania, co chcesz na tym serwerze robić oraz
ile jesteś w stanie za niego zapłacić - wtedy można coś poradzić.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
polecam ishell, w miarę tanio, dobry kontakt
  Odpowiedz
do uploadowania na chomikuj dysk 50-100gb zależy tez od ceny, łacze 1 Gbps, od 25zł mach 55zł, chciałem kupić na ishell Oferta 1000/500 50gb ale kolega powiedział żelepiej kupic za 55zł ponieważ na tej ofercie za 35zł jest chyba 10 użytkowników i bedzie wolno sie uploadować i bedzie się mulić a za 55zł jest tylko 3 użytkowników na 1 serwerze, nie wiem czy to jestprawda, na strnie nie jest napisane ile jest osob na jednym serwerze

a Oferta 100/100 jest troche za wolny do uploadowania, ja mam ogolnie łacze 1 mb i nie mam szans na uploadowanie i chce sobie wykupić serwer aby sobie uploadowac na chomikuj i aby miec wlasny up
  Odpowiedz