![[Obrazek: Wizualizacja-Mazdy-RX-9-fot.-via-rx8blog...260263.jpg]](http://s1.blomedia.pl/autokult.pl/images/2012/11/Wizualizacja-Mazdy-RX-9-fot.-via-rx8blog.com--260263.jpg)
Bardziej realnie:
![[Obrazek: honda_civic_type_s_plus_2007_01.jpg]](http://www.autogaleria.pl/fotografie/honda/honda_civic_type_s_plus_2007_01.jpg)
![[Obrazek: honda_civic_5d_1.8_comfort_2006_02.jpg]](http://www.autogaleria.pl/fotografie/honda/honda_civic_5d_1.8_comfort_2006_02.jpg)
![[Obrazek: jGTeTrj.png]](https://i.imgur.com/jGTeTrj.png)
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Jakie jest wasze wymarzone auto?
|
Mazda RX 9
![]() Bardziej realnie: ![]() ![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
04.05.2013, 01:20
Moim marzeniem jedynym jest Land Rover Freelander <3
Wiem wiem kosztuje około 20 tyś co nie jest w stosunku do samochodu wielkim kosztem ale na chwilę obecną nie stać mnie na nic więc Land Rover jest moim marzeniem... ![]() ![]()
27.10.2013, 22:43
A takie cuś bym sobie kupił:
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
27.10.2013, 23:03
Oo to AUDI jest kozackie. Jeździłbym
![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Moje marzenie jest trochę z kosmosu bo raczej nigdy nie uda mi się tyle uzbierać na auto, ale jeśli wygrałbym w totka to na 100% chcę go widzieć w garażu
![]() ![]()
27.10.2013, 23:19
Heh miałem okazję się przejechać powyższym Nissanem dzięki temu, że pracował przy nim mój ojciec. Dokładnie powypadkowa, żółta wersja. Z wewnątrz jak i zewnątrz auto rasowo sportowe ale jakże wygodne. Z tego co słyszałem to właściciel jeździ nim jedynie na torze
![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Ooo GT-R też ładny, taka ładniejsza, nowsza wersja starego poczciwego Skyline.
Ahhh te marzenia, może za 10-15 lat ![]() Tak, oglądam i oglądam i aktualnie skusiłbym się chyba na tą Mazdę świetny stylowy samochód, taki ładniejszy i nowocześniejszy Aston Martin DB9. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
27.10.2013, 23:26
(27.10.2013, 23:19)Nicholas napisał(a): Heh miałem okazję się przejechać powyższym Nissanem dzięki temu, że pracował przy nim mój ojciec. Dokładnie powypadkowa, żółta wersja. Z wewnątrz jak i zewnątrz auto rasowo sportowe ale jakże wygodne. Z tego co słyszałem to właściciel jeździ nim jedynie na torze Chciałbym być na Twoim miejscu ![]() ![]()
28.10.2013, 01:01
Gdyby mój dziadek miał okazję wypowiedzieć się za swojej młodości na ten temat, zapragnąłby pewnie prototypu nowości, która miała zrewolucjonizować polski rynek pierwszą powojenną produkcją seryjną samochodów, mowa oczywiście o Warszawie M20-57... Tak, to było jego marzenie...
Ojciec dałby się pokroić za dużego Fiata 125p, który również był marzeniem wielu Polaków... Co to była za maszyna, jaka technologia! Tak, to było jego marzenie... Ja chętnie powoziłbym się dziś BMW X6, ale czasem tak sobie myślę, jak bardzo świat musi się zmienić, aby za parę dekad dla mojego dziecka, ten pojazd był gratem. To się w głowie nie mieści... |