Jakim człowiekiem wolałbyś być?
|
12.08.2013, 20:31
Chciałbym być większy od ludzi oraz seksownym facetem.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Chyba koledzy i koleżanka wyżej zasugerowali się samym tytułem, nie czytając pierwszego postu.
Być niskim i chudym to zapewne dla faceta proporcje poniżej 170 cm i przy tym w okolicach 50 kg. Odnośnie drugiej opcji to zależy. Jedna osoba może mierzyć 180 cm i nie mieć nadwagi ważąc 90 kg, ponieważ tkanka tłuszczowa nie zbywa. Osoba która ma nadmiar tkanki tłuszczowej przy tym wzroście zapewne może mieć już nadwagę w okolicach 82kg. Z doświadczenia wiem jak to wygląda i jakie są to proporcje, bo miałem kiedyś nadwagę kilkunastu kilogramów. Wolałbym z pewnością być chudym i niskim. Jestem obecnie średniego wzrostu, niby 180 cm ale jakoś nie czuje się wysokim. Dla jednych więc jestem wysoki, dla siebie średniego wzrostu. Heh, albo w sumie wolałbym być wysokim grubaskiem. Uporałbym się raz, dwa z balastem. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
21.05.2017, 09:29
Wysoki grubas, tłuszczyk skrzętnie bym zrzucił, a efekty byłyby niesamowite! ^^ Ahh <3
Życie nie ma ścieżek na skróty.
21.05.2017, 20:52
Osobiście niskim i chudym przynajmniej byłbym zdrowszy
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości