Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jarus - awans na administratora
Gratuluje! Ta czarna wersja forum zrobiona przez Jarusa jest naprawdę ładna i w nocy nie kuje w oczy! Wymagało to zaangażowania i dużego wkładu pracy, dlatego jeszcze raz gratuluje Jarusowi :) Ładnie Ci z czerwonym.

gratki :D
Co do czarne wersji, to nie podoba mi się tło więc jej nie używam :D
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
Gratulacje Jarus
[Obrazek: 9865w3456_wnxxreq.png]
Graty
Zasłużyłeś ;) Gratulacje.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Jak najbardziej zasłużyłeś Jarus. Odwaliłeś i odwalałeś kawał dobrej roboty. Pisałeś posty, gmerałeś i uczyłeś się nowych funkcji. Jak widać Twoja praca nie poszła na marne. Najszczersze gratulacje z objętej funkcji, w której na pewno się sprawdzisz :)
Gratulacje ;)
Ja składam troszkę spóźnione, ale jak najszczersze gratulacje, Jarus! :)
Może i powinienem napisać jakieś długie wystąpienie jaki to jestem zaszczycony i jak wielkich rzeczy mam zamiar tu dokonać, ale...
Dziękuję za okazane zaufanie i postaram się przyczynić do dalszego istnienia rozwoju tego forum i jego dalszego rozwoju. Poznałem tu bardzo wiele świetnych osób i chciałbym, aby było to miejsce gdzie możemy wspólnie spędzać wolne chwile i służyć sobie wzajemnie radą, pomocą i tworzyć małą, zgraną społeczność.
Dziękuję, za to że tu jesteście.
Zamykam.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]