Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jarusrogus - Moderator
Gratulacje ;) Brawo
Gratulacje Jarek ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

(28.05.2013, 21:50)B0hazard napisał(a): Chyba jednak mało sobie poużywasz na forum pustki jak nigdy, niedługo będzie więcej członków ekipy niż użytkowników. Mimo wszystko graty.
Masz rację. Bardzo pusto tutaj ostatnio, ale ja lubię wyzwania. Forum traktuję jako formę spędzania czasu wśród fajnych ludzi i nie mam zapędów, żeby sobie tutaj "poużywać".
Nie sztuka dołączyć do drużyny która ciągle wygrywa, po to żeby znów wygrała. Dołączyć do drużyny która dostaje bęcki i wygrać - to mam zamiar zrobić, a przynajmniej będę się starał. Mam nadzieję, że wkrótce tych fajnych ludzi będzie tutaj jeszcze więcej, ale to zależy nie tylko od ekipy, ale od nas wszystkich, którzy już tu jesteśmy i którym to miejsce w sieci przypadło do gustu.

Za gratki dzięki. Zamykam :)
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]