"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Ankieta: Jesteś zadowolony/a ze swoich zarobków? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Tak | 0 | 0% | |
Nie | 0 | 0% | |
Razem | 0 głosów | 0% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Jesteś zadowolony/a ze swoich zarobków?
|
Większość polaków narzeka na swoje zarobki. Jak to jest w Waszym przypadku? Starcza z zapasem czy jednak czuć niedosyt?
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
28.04.2014, 23:13
Na szczęście mnie ten problem nie dotyczy bo nie pracuje.
Czasami dorywczo, na zlecenie kaska wpadnie ale nic na stałe. Ostatnio orientowałem się ile to właściwie po skończeniu szkoły mogę zarabiać i w jakich zawodach - powiem jedno, w porównaniu z Europą śmiech na sali. Ostatnio tak reklamują wejście do Unii Europejskiej a nasze zarobki w większości przypadków z Europą nie mają nic wspólnego. Dlaczego tak jest? Nie mam pojęcia. Chyba w każdej pracy bez względu na wysokość zarobku i tak będziemy czuć niedosyt, bo pieniądze zawsze jest na co wydać . Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
30.04.2014, 15:56
U mnie jak najbardziej są satysfakcjonujące zarobki
|