Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Just Cause 2 - czy instalacja bez steama jest możliwa?
Witam dzisiaj dostałem od kolegi gre (Just Cause 2) i chciałem sobie ją zainstalować ale instalacja jest przez steam'a , i trzeba podać klucz produktu.Więc podałem ten co jest na płycie , ale wyskakuje komunikat że ten klucz został wykorzystany na innym koncie steam a kolega nie pamięta ani hasła-loginu ani emaila
I moje pytanie jest takie czy można ominąć wpisywanie kody? ewentualnie instalowanie przez steam.
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Jest to nie mozliwe poniewaz tak to kazdy mógłby mieć ta lub inna grę .
  Odpowiedz
A spróbuj napisać do supportu podając klucz steam tej gry. Może podadzą e-mail do konta z tą grą.
  Odpowiedz
Problem rozwiązany. :D Jestem przebiegły, kazałem koledze zrzucić folder z grą na pena. :D
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz