Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
17.10.2011, 22:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.11.2011, 13:48 przez Saibo.)
Pełna Karta Walk:
Extrafight 1:Aslambek Saidov vs Rafał Moks Extrafight 2:James Zikic vs Antoni Chmielewski (2) Extrafight 3:Maciej Jewtuszko vs Artur Sowiński Extrafight 4: Matt Horwich vs Michał Materla Extrafight 5:Rameau Thierry Sokoudjou vs Jan Błachowicz (2) Walka wieczoru 1:Mariusz Pudzianowski vs James Thompson (2) Walka wieczoru 2:Mamed Khalidov vs Paulo Filho
A niech sobie ma Pudzian 5 min wpiiiiii... ekhem, prawdę mówiąc to nawet gdyby nie było Khalidova, to dalej wolałbym jako „Fight Night” Materle albo Sowińskiego. Pudzian to tylko „lokomotywa” do promocji MMA.
17.10.2011, 23:35 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.10.2011, 23:36 przez Baron.)
Bez Pudziana MMA dobrze się miewało.
Oczywiście wiadomo, Pudzian jest osobą medialną,
która przyciągnie jeszcze większą rzeszę osób przed TV
lub osobiście na galę KSW.
Ja jeszcze pamiętam któreś z pierwszych gal KSW.
Ludziska byli tym sportem oburzeni.
W TV były dyskusje na temat organizowania
walk w klatce.
Ale wtedy chodziło bardziej o te faktyczne „klatki” które zrzeszały różne indywidua (łagodnie mówiąc) w stylu Popka. Prawdę mówiąc dyskusja o brutalności „klatek” była właściwa w momencie pierwszych gal UFC. To były czasy – brak rękawic, brak zasad... Jak ktoś nie oglądał to polecam
26.11.2011, 02:35 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.11.2011, 02:35 przez adam-as.)
Panie i Panowie pragnę przypomnieć, że to już dziś o godzinie 20:00 zobaczymy całą imprezę w Polsacie. Jak z każdą taką imprezą - już nie mogę się doczekać.
Mam nadzieję, że Pudzian pokaże klasę, a Mamed powalczy dłużej niż kilkadziesiąt sekund
27.11.2011, 01:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.11.2011, 01:03 przez Saibo.)
Wyniki walk KSW 17:
1. Aslambek Saidov pokonał Rafała Moksa decyzją sędziów
2. Antoni Chmielewski pokonał Jamesa Zikicia decyzją sędziów
3. Maciej Jewtuszko przegrał z Arturem Sowińskim przez nokaut
4. Michał Materla pokonał Matta Horwicha decyzją sędziów.
5. Rameau Thierry Sokoudjou przegrał z Janem Błachowiczem decyzją sędziów
6. Mariusz Pudzianowski wygrał z Jamesem Thompsonem decyzją sędziów
7. Mamed Khalidov pokonał Jessiego Taylora przez poddanie
admin napisał(a):Mam nadzieję, że Pudzian pokaże klasę, a Mamed powalczy dłużej niż kilkadziesiąt sekund
No i nie myliłem się - Pudzian pokazał klasę, a Mamed jak zwykle - powalczył kilkanaście sekund
i znokautował przeciwnika przez dźwignię na nogę. Wygrał przez poddanie przeciwnika.
Brawo Mamed! Niezły tekst Pudziana:
"wszystkim tym co we mnie nie wierzą - kij im w oko" hehe.
Zaskoczyło mnie jednak zachowanie Thompsona, który wyrwał mikrofon prezenterowi,
zaczął rzucać "fuckami" i przerwali mu reklamami. Mam nadzieję, że dowiem się co mówił.
Z tego co się zdążyłem zorientować nie zgadzał się z werdyktem sędziów,
ale chciałbym poznać wszystkie szczegóły.
Piękna gala.
admin napisał(a):Z tego co się zdążyłem zorientować nie zgadzał się z werdyktem sędziów, ale chciałbym poznać wszystkie szczegóły.
No właśnie. Też chętnie bym się dowiedział, Polsat zawsze wie kiedy reklamy wsadzić. Może umieści ktoś na YT akurat to co Thompson mówił to przesłucham jeszcze raz na spokojnie.