Czy korzystacie z kalendarza na forum?
Odpowiedzi udzielcie w ankiecie powyżej.
Rozważamy usunięcie tego modułu z forum.
Jeśli macie w związku z tym jakieś konstruktywne uwagi, piszcie proszę poniżej.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Ankieta: Czy korzystasz, bądź będziesz korzystał z kalendarza dostępnego na forum? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Tak | 4 | 21.05% | |
Nie | 15 | 78.95% | |
Razem | 19 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Kalendarz na forum
|
||
Mam do Was pytanie?
Czy korzystacie z kalendarza na forum? Odpowiedzi udzielcie w ankiecie powyżej. Rozważamy usunięcie tego modułu z forum. Jeśli macie w związku z tym jakieś konstruktywne uwagi, piszcie proszę poniżej. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
24.05.2012, 11:09
Słusznie, skoro nie jest używane to można forum odchudzić.
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
25.05.2012, 21:21
Jak dla mnie zbędna funkcja.
Usuwając kalendarz można wprowadzić jakiś inny gadżet na jego miejsce. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
25.05.2012, 22:13
Dla mnie także zbędna funkcja, gdyż każdy użytkownik windowsa ma w systemie kalendarz
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
27.05.2012, 19:32
Dziękuję wszystkim za oddanie głosów.
W związku z powyższym usunęliśmy link do kalendarza z górnej belki forum.
27.05.2012, 19:42
a mi się ten kalendarz jednak podobał ze względu na to że można było podpatrzec kto i kiedy ma urodziny itd.
|