walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Kamień do zapalniczki
|
12.06.2013, 16:40
Witam. Czy warto kupic kamień do zapalniczki lepszej filmy np: zippo czy to bez różnicy przy kamieniu firmy star? I czy kamień można kupić w trafice czy najlepiej allegro?
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
12.06.2013, 19:12
Odnośnie kamieni, nigdy nie zdarzyło mi się wymieniać ich w innych zapalniczkach niż Zippo. Są to koszta na tyle niskie, że nigdy również nie ryzykowałem kupna jakiegoś badziewia. Zawsze zamawiałem oryginalne kamienie przez internet. Są one sprzedawane często z knotem, ale unikaj takich aukcji. Nawet jeśli go wykorzystasz, co mi zdarzyło się w życiu tylko raz, a jestem maniakiem tych małych świecidełek, nie stanie się to wcześniej, niż za kilka lat. Będziesz widział z czasem, że bardzo powoli jego końcówka się zwęgla, wtedy kombinerkami lekko pociąga się go do góry, aby był maxymalnie w 4/5 wysokości komina. Ale nie o tym temat... W każdym razie W Trafice nie zdarzyło mi się kupować nigdy kamieni, aż dziwne, bo często robię tam zakupy benzyny. Kamienie zawsze zamawiałem na Allegro w większych ilościach. Z tego co pamiętam, kilka złotych za paczkę, więc nie opłaca się brać mniej niż 5 od razu.
12.06.2013, 19:32
Moim zdaniem powinieneś się wybrać do sklepu,gdzie coś takiego sprzedają a tych sklepów, założę się, że ich jest dużo. Właściciel powinien ci wytłumaczyć,czy ci się opłaca kupować kamienie do zapalniczki czy nie oraz z jakiej firmy.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości