Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Katarzyna W. skazana na 25 lat więzienia.
Za to co wymyśliła (Porwanie, Wypadek i to wszystko) za to całe zamieszanie i smutne zakończenie powinna dostać dożywocie. Za to, że kłamała przed kamerami o tym porwaniu praktycznie bez jakich kolwiek wyrzutów sumienia. Jak napisała Beata, dla niej dożywocie to za mało...
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
(03.09.2013, 19:58)TerraNova napisał(a): o katastrofie w Smoleńsku tyle nie nadawali.

Zastanawiam się czy wiesz co znaczą pojęcia "katastrofa " i "mord z zimną krwią"/
Katastrofa w smoleńsku została wyjaśniona na wszelkie sposoby od spisku po zamach,
wiemy dziś że tak lotnisko w Smoleńsku nie było dobrym lotniskiem jak i winny był nasz pilot. To zdarzenie to część historii naszego państwa która na lekcjach historii będzie przekazywana kolejnym pokoleniom.To jest koniec TEMATU.
Ale mordowanie dzieci/ ludzi znęcanie się nad bezbronnymi istotami od myszy po świadomego człowieka powinno być nagłaśniane i karane.
Im głośniej o bestialstwie tym większa nadzieja na to że niechciane dzieci będą oddawane do domów dziecka a nie mordowane. Tym większa nadzieja na to że w państwo zadba o to żeby skrajnie patologiczne pary nie mogły produkować dzieci - sorry tak to niestety wygląda u pijaków.

Cytat:Nie rozumiem, co złego powiedziałem. 2 lata temu usłyszałem o tej zbrodni i byłem poruszony, Teraz usłyszałem o wyroku, nie ma problemu,

Czytając Ciebie ręce mi opadają. Mam wrażenie że gdyby Twój sąsiad katował żonę i dzieci odczekałbyś do chwili aż ktoś to zgłosi a sąd zamknie gada. Wtedy też powiesz poruszające było słyszeć płacz z za ściany ale na szczęście jest już po sprawie bo kolesia zamknęli.
może i jestem... Bezczelna... ale to własnie jestem Ja.
  Odpowiedz
Zejdźcie z niego... TerraNova wyraził jedynie swoje zdanie. Nie napisał nigdzie, że popiera działania Katarzyny W, a jedynie uznał, że dość ma wracania do przeszłości. Osobiście też mnie to już irytuje, nie chce oglądać więcej jej twarzy. Popełniła błąd, za który teraz zapłaci. I tak wiemy tylko tyle, ile chcą abyśmy wiedzieli, prawdę zna w sumie tylko ona. Stało się, czasu nie cofniemy. Każdego dnia giną tysiące dzieci, zło czai się wszędzie, głód, wojny i cierpienie, a tymczasem wciąż słyszę o jednej zbrodni... Mam nadzieje, że po raz ostatni.
  Odpowiedz
Bardzo bym chciała żeby to była ostatnia taka zbrodnia.
może i jestem... Bezczelna... ale to własnie jestem Ja.
  Odpowiedz
Beata, od tamtego czasu było tego więcej, dużo więcej, cóż co zrobisz z dziewczynkami po 14,15 lat którzy do tego nie dorośli.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
(03.09.2013, 22:33)Beata napisał(a): Bardzo bym chciała żeby to była ostatnia taka zbrodnia.
Na pewno nie jest ostatnią, tak jak nie jest pierwszą, ani najbardziej bestialską. Jest za to najgłośniejszą i najdłużej ciągnącą się parodią wymiaru sprawiedliwości. Zdarzyło mi się kilka razy widzieć jakieś informacje w telewizji i krew mnie zalewała kiedy widziałem jak wystrojona i "odstawiona na wysoki połysk" paniusia szuka wzrokiem kamery która akurat ją "bierze". Po co to całe show? Przecież ci paparazzi sprawiali jej radość, czuła się jak gwiazda.
Śledztwo, areszt, rozprawa i wyrok dla morderczyni - tak to powinno wyglądać. To, co zrobiły z tej tragedii media jest żałosne.

(03.09.2013, 22:42)P@weł napisał(a): Beata, od tamtego czasu było tego więcej, dużo więcej, cóż co zrobisz z dziewczynkami po 14,15 lat którzy do tego nie dorośli.
O czym Ty właściwie piszesz w tym zdaniu?
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Jarus, miałem przez to powiedzieć że ta cała Kasia zachowuje się jak jakaś gówniara we wieku powiedzmy 16 lat która zaszła w ciąże, urodziła i pozbyła się dziecka, czyli tak jakby zrobiła to nastolatka na jej miejscu, może w inny także podobny sposób, przynajmniej jak tak uważam ale zależy też która, o to mniej więcej mi chodziło. Tylko że w dość nieprecyzyjny sposób się wyraziłem.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
  Odpowiedz
Chyba już każdy w tej sprawie się wypowiedział, nie ma sensu jak dla mnie ciągnąć tą sprawę.Wyrok już zapadł, polecam zamknąć dział, i spróbować o tym zapomnieć.Wiem że dla nie których jest to wstrząsające, ale my nic nie możemy w tej sprawie zrobić, jedynie modlić się.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Aniodiable napisał(a):polecam zamknąć dział, i spróbować o tym zapomnieć.Wiem że dla nie których jest to wstrząsające, ale my nic nie możemy w tej sprawie zrobić, jedynie modlić się.

Dajmy trochę czasu, niech również inny skomentują finał tego całego cyrku, który ciągnął się ładny kawał czasu :)
Modlić się? heh, spoko. Oby nie było więcej takich sytuacji...
Z mordercy do celebryty? TYLKO W POLSCE!
  Odpowiedz