walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Katarzyna W. skazana na 25 lat więzienia.
|
03.09.2013, 22:01
Za to co wymyśliła (Porwanie, Wypadek i to wszystko) za to całe zamieszanie i smutne zakończenie powinna dostać dożywocie. Za to, że kłamała przed kamerami o tym porwaniu praktycznie bez jakich kolwiek wyrzutów sumienia. Jak napisała Beata, dla niej dożywocie to za mało...
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
03.09.2013, 22:29
(03.09.2013, 19:58)TerraNova napisał(a): o katastrofie w Smoleńsku tyle nie nadawali. Zastanawiam się czy wiesz co znaczą pojęcia "katastrofa " i "mord z zimną krwią"/ Katastrofa w smoleńsku została wyjaśniona na wszelkie sposoby od spisku po zamach, wiemy dziś że tak lotnisko w Smoleńsku nie było dobrym lotniskiem jak i winny był nasz pilot. To zdarzenie to część historii naszego państwa która na lekcjach historii będzie przekazywana kolejnym pokoleniom.To jest koniec TEMATU. Ale mordowanie dzieci/ ludzi znęcanie się nad bezbronnymi istotami od myszy po świadomego człowieka powinno być nagłaśniane i karane. Im głośniej o bestialstwie tym większa nadzieja na to że niechciane dzieci będą oddawane do domów dziecka a nie mordowane. Tym większa nadzieja na to że w państwo zadba o to żeby skrajnie patologiczne pary nie mogły produkować dzieci - sorry tak to niestety wygląda u pijaków. Cytat:Nie rozumiem, co złego powiedziałem. 2 lata temu usłyszałem o tej zbrodni i byłem poruszony, Teraz usłyszałem o wyroku, nie ma problemu, Czytając Ciebie ręce mi opadają. Mam wrażenie że gdyby Twój sąsiad katował żonę i dzieci odczekałbyś do chwili aż ktoś to zgłosi a sąd zamknie gada. Wtedy też powiesz poruszające było słyszeć płacz z za ściany ale na szczęście jest już po sprawie bo kolesia zamknęli.
może i jestem... Bezczelna... ale to własnie jestem Ja.
03.09.2013, 22:30
Zejdźcie z niego... TerraNova wyraził jedynie swoje zdanie. Nie napisał nigdzie, że popiera działania Katarzyny W, a jedynie uznał, że dość ma wracania do przeszłości. Osobiście też mnie to już irytuje, nie chce oglądać więcej jej twarzy. Popełniła błąd, za który teraz zapłaci. I tak wiemy tylko tyle, ile chcą abyśmy wiedzieli, prawdę zna w sumie tylko ona. Stało się, czasu nie cofniemy. Każdego dnia giną tysiące dzieci, zło czai się wszędzie, głód, wojny i cierpienie, a tymczasem wciąż słyszę o jednej zbrodni... Mam nadzieje, że po raz ostatni.
03.09.2013, 22:33
Bardzo bym chciała żeby to była ostatnia taka zbrodnia.
może i jestem... Bezczelna... ale to własnie jestem Ja.
03.09.2013, 22:42
Beata, od tamtego czasu było tego więcej, dużo więcej, cóż co zrobisz z dziewczynkami po 14,15 lat którzy do tego nie dorośli.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
04.09.2013, 00:11
(03.09.2013, 22:33)Beata napisał(a): Bardzo bym chciała żeby to była ostatnia taka zbrodnia.Na pewno nie jest ostatnią, tak jak nie jest pierwszą, ani najbardziej bestialską. Jest za to najgłośniejszą i najdłużej ciągnącą się parodią wymiaru sprawiedliwości. Zdarzyło mi się kilka razy widzieć jakieś informacje w telewizji i krew mnie zalewała kiedy widziałem jak wystrojona i "odstawiona na wysoki połysk" paniusia szuka wzrokiem kamery która akurat ją "bierze". Po co to całe show? Przecież ci paparazzi sprawiali jej radość, czuła się jak gwiazda. Śledztwo, areszt, rozprawa i wyrok dla morderczyni - tak to powinno wyglądać. To, co zrobiły z tej tragedii media jest żałosne. (03.09.2013, 22:42)P@weł napisał(a): Beata, od tamtego czasu było tego więcej, dużo więcej, cóż co zrobisz z dziewczynkami po 14,15 lat którzy do tego nie dorośli.O czym Ty właściwie piszesz w tym zdaniu? ![]()
Jarus, miałem przez to powiedzieć że ta cała Kasia zachowuje się jak jakaś gówniara we wieku powiedzmy 16 lat która zaszła w ciąże, urodziła i pozbyła się dziecka, czyli tak jakby zrobiła to nastolatka na jej miejscu, może w inny także podobny sposób, przynajmniej jak tak uważam ale zależy też która, o to mniej więcej mi chodziło. Tylko że w dość nieprecyzyjny sposób się wyraziłem.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
06.09.2013, 17:23
Chyba już każdy w tej sprawie się wypowiedział, nie ma sensu jak dla mnie ciągnąć tą sprawę.Wyrok już zapadł, polecam zamknąć dział, i spróbować o tym zapomnieć.Wiem że dla nie których jest to wstrząsające, ale my nic nie możemy w tej sprawie zrobić, jedynie modlić się.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
06.09.2013, 20:14
Aniodiable napisał(a):polecam zamknąć dział, i spróbować o tym zapomnieć.Wiem że dla nie których jest to wstrząsające, ale my nic nie możemy w tej sprawie zrobić, jedynie modlić się. Dajmy trochę czasu, niech również inny skomentują finał tego całego cyrku, który ciągnął się ładny kawał czasu ![]() Modlić się? heh, spoko. Oby nie było więcej takich sytuacji... Z mordercy do celebryty? TYLKO W POLSCE! |