Chciałam zapytać czy mieliscie do czynienia z kawą Monte Santos ?Jezeli nie to koniecznie sprawdzcie.Ja kupilam ja wczoraj w lidlu,duze opakowanie arabici za 13zl i moim skromnym zdaniem przebija swoje konkurentki(w kategorii cenowej oczywiscie) Ktos sprawdzal?czekam na opinie i pozdrawiam
Kawa Monte Santos
|
15.05.2012, 19:13
Hej,witam wszystkich i mam nadziej ze pisze w dobrej czesci forum..
Chciałam zapytać czy mieliscie do czynienia z kawą Monte Santos ?Jezeli nie to koniecznie sprawdzcie.Ja kupilam ja wczoraj w lidlu,duze opakowanie arabici za 13zl i moim skromnym zdaniem przebija swoje konkurentki(w kategorii cenowej oczywiscie) Ktos sprawdzal?czekam na opinie i pozdrawiam Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
15.05.2012, 19:21
nie wiem czy ci o taka chodzi bo są róże ona ma czarno-pomarańczowe opakowanie??
Jeżeli tak to u mnie w domu się ją pije cenowo to nie wiem bo ja nie kupuje ![]() Moja babcia ja chwali ,ja tam wole Tchibo albo cappuccino wypić ![]() Takie jest moje zdanie niech sie inni wypowiedzą
15.05.2012, 22:27
Witam, ja sobie bardzo cenię kawę green eclipse (w ziarnach)
![]() Nie żebym się czepiał ale cappuccino to metoda podania kawy (czyli spienione na ciepło mleko podane z porcją espresso w stosunku 2:1 lub jak kto woli to 3:1) a Tchibo to producent kawy..... to tak jakby powiedzieć wolę cabrio od Fiata. eh.. |