Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

KlUCZSTEAM24.EU - KUP - POBIERZ - GRAJ
[center][Obrazek: banner.png]

Będąc stałym graczem gry Counter Strike 1.6, Source, lub Global Offensive oczekujesz od gry jak najwięcej frajdy, ale bez oryginalnego klucza steam tego nie osiągniesz, wejdź do nas na stronę www.kluczsteam24.eu i zamów klucz gry w wersji STEAM, graj na oryginalnym koncie, z oryginalnym kluczem gry, STOP NON-STEAM.

[Obrazek: cs.jpg]

Status: Dostępne
Wysyłka: Automatyczna na e-mail kupującego!
Koszt: Paypal - 10 zł / SMS - 17.22 zł
Gratis: Pomoc w aktywacji, konfiguracja konta steam

[Obrazek: css.jpg]

Koszt: Paypal - 17 zł / SMS - 24.60 zł

[Obrazek: csgo.jpg]

Koszt: Paypal - 22 zł / SMS - 30.75

Dlaczego my?:

√ Automatyczna wysyłka
√ Zamówienia otwarte 24 h na dobę
√ Opinie na ceneo.pl
√ Najtańsze klucze gier na rynku
√ Płatność SMS.
√ Oryginalne kody gier
√ Natychmiastowa wysyłka
√ Darmowe gry - za reklame
√ Admin - kontakt - 14:00-22:00

www.kluczsteam24.eu - zapraszamy do składania zamówień
[/center]
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Strona na darmowym szablonie nie zachęca do zakupu, kolejny minus to brak danych firmy więc to lewizna a co za tym idzie klucze z ruskich for albo kupowane na alledrogo lub ebay = klucze kradzione.

Domyślam się że to Twoja strona więc bez sensu jest pisać o obowiązku umieszczenia danych firmy w przypadku takiej działalności bo i tak firmy nie posiadasz.
Kolejna sprawa to kosmiczne ceny za klucze, w hurcie u ruskich mogę je kupić tak tanio że sprzedając za 5 zł mam niezły zarobek ale to już inna bajka.

P.S.
Kupując klucze z niepewnego źródła narażacie się na utratę konta oraz kasy, zanim kupicie klucz zastanówcie się 2 razy.
  Odpowiedz
Po 1 to nie moja strona po 2
OSZUSTWO
Walnąłem reklamy po to aby zobaczyć czy dostane klucz za kilka reklam .... i nic. :)
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
szalony napisał(a):w hurcie u ruskich mogę je kupić tak tanio że sprzedając za 5 zł mam niezły zarobek ale to już inna bajka.

A to nie jest przypadkiem, że na tym kluczu jest przydzielony region w którym należy grać? Do takich kluczy chyba potrzeba odpowiedniego IP co oczywiście da się ominąć w prosty sposób, ale hurtowo kupować od "ruskich" którzy też nabyli takie klucze hurtowo z krajów np azjatyckich. Nabywanie kluczy pochodzących z szarej strefy, może skutkować również banikiem :)
  Odpowiedz
(04.11.2014, 22:27)HuczuHucz napisał(a): Po 1 to nie moja strona po 2
OSZUSTWO
Walnąłem reklamy po to aby zobaczyć czy dostane klucz za kilka reklam .... i nic. :)

Bo nikt nie jest na tyle głupi żeby klikać w idiotyczne reklamy gościa który chce
za CS GO tyle ile kosztował na przecenie świątecznej w Steam. Po co śmiecisz
forum tego typu pierdołami? Co chcesz dostać klucz za nic? Czy to tak ciężko iść
dorobić sobie do kieszonkowego i kupić grę za 30 złotych? Nie ogarniam kompletnie.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Monoceros napisał(a):A to nie jest przypadkiem, że na tym kluczu jest przydzielony region w którym należy grać?
No właśnie nie, nie mam pojęcia (oficjalnie ;) ) skąd to biorą ale nie ma problemu z regionem bo przy zakupie wybierasz sobie region na jaki mają być klucze.

Monoceros napisał(a):Nabywanie kluczy pochodzących z szarej strefy, może skutkować również banikiem
O dziwo nie banują, przynajmniej ja nie mam z tym problemu a takich kluczy sprzedałem sporo (liczone w tysiącach).

B0hazard napisał(a):Czy to tak ciężko iść dorobić sobie do kieszonkowego i kupić grę za 30 złotych?
Najwyraźniej trudno skoro nie brakuje naiwnych, nawet nie wiesz ile można zarobić miesięcznie na subskrypcjach sms za dostęp do takiego klucza, kupujesz u ruskich czy gdziekolwiek indziej w dobrej cenie i wstawiasz na stronę z sub sms, leady lecą aż miło :)

B0hazard napisał(a):Bo nikt nie jest na tyle głupi żeby klikać w idiotyczne reklamy gościa który chce za CS GO tyle ile kosztował na przecenie świątecznej w Steam.
Głupich nie brakuje ;) Wstawiłem kiedyś ofertę z kluczem do jakiejś gry (nie pamiętam już jakiej) i gateway z sub sms gdzie co 10 użytkownik wygrywał klucz, dziennie było po 20-30 leadów za 2$ każdy (a klucz kosztował mnie 8$) więc naiwnych nie brakuje, zyski można liczyć w tysiącach jak się wie co i jak robić.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości