Jeśli kobieta jest napalona strasznie i chce uprawiać seks, a mężczyzna nie, to co powinien zrobić w takim przypadku, albo odpowiedzieć kobiecie spokojnie, żeby ją nie urazić...
Kobieta napalona, a mężczyna nie. Co zrobić w takim przypadku?
|
Mam małe pytanie.
Jeśli kobieta jest napalona strasznie i chce uprawiać seks, a mężczyzna nie, to co powinien zrobić w takim przypadku, albo odpowiedzieć kobiecie spokojnie, żeby ją nie urazić...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
14.07.2013, 19:03
Zebrać się w sobie i stanąć na wysokości zadania
![]() Ewentualnie 'niebieska tabletka' czy inny specyfik o podobnym działaniu. Poza tym, facet ma zawsze ochotę... no chyba ,że jest głodny. Wtedy wystarczy coś zjeść i już ma ochotę na kobietę ;d Problem pojawia się wtedy gdy kobieta jest 'mało urodziwa' lub my jesteśmy średnio dysponowani (alkohol) i pomimo szczerych chęci... zdajemy sobie sprawę, że nic z tego nie będzie. Aby oszczędzić sobie wstydu zaczynamy improwizować, jakkolwiek. Dla faceta byłby to ogromny wstyd, że nie stanął na wysokości zadania a kobieta mogłaby poczuć się mało atrakcyjna, co mogłoby się odbić na jej psychice.
14.07.2013, 19:16
Hans, tylko że to nie jest tak łatwo odpowiedzieć kobiecie, jak wyżej tu napisałeś, bo może też oświadczyć że, to ostatni seks tobą i później już nie będzie.
14.07.2013, 19:26
Hakerzysta napisał(a):Hans, tylko że to nie jest tak łatwo odpowiedzieć kobiecie, jak wyżej tu napisałeś, bo może też oświadczyć że, to ostatni seks tobą i później już nie będzie.Wszystko jest zależne od odpowiedniego rozegrania, doboru słów, mowy ciała i argumentu. Dla Ciebie może być to bzdurny powód, to nieistotne. Dla Niej musi on być przekonujący, wystarczający i na tyle dobry by dał Ci usprawiedliwienie. Na własnym przykładzie Ci opowiem historię gdy byłem 'podstawiony nieco pod ścianą' to w akcie desperacji, aby tylko uniknąć zbliżenia z dziewczyną, która do najbardziej urodziwych nie należała, wykorzystałem banalny motyw z upozorowaniem baaardzo ważnego telefonu. Pościemniałem dość przekonująco o problemie w domu, przeprosiłem bardzo obiecując przy tym ,że 'dokończymy następnym razem' i spieprzyłem. 'Niestety', do kolejnej takiej sytuacji nie doszło, całe szczęście :> Sztuka improwizacji przydaje się na każdym kroku, baaardzo przydatna umiejętność ;d.
14.07.2013, 19:48
Masz stulejkę?
14.07.2013, 19:48
Hans napisał(a):Wszystko jest zależne od odpowiedniego rozegrania, doboru słów, mowy ciała i argumentu.Tylko będzie trudniej to rozegrać, przy kobiecie która jest napalona. Żeby to rozegrać to trzeba wiedzieć, jaki sposób. A co do słów i mowy ciała, to nie będzie tym problem żadnym ![]()
|