Cytat:Szanowny Panie,
przyjmujemy przeprosiny i w związku z tym zdecydowaliśmy się wycofać pozew wobec Pana osoby. Być może rozwiązanie, którego użyliśmy było niewspółmierne, jednak uważamy, że powinno się
reagować w sytuacji nieobiektywnej oceny produktów, dobrego imienia firmy, jej pracowników i dostawców, za których pracodawca jest odpowiedzialny.
Szanujemy wolność wypowiedzi oraz możliwość dyskusji na temat produktów i usług. Dbając jednak o takie wartości jak obiektywizm i odpowiedzialność zamierzamy rozpocząć otwartą dyskusję z udziałem ekspertów, blogerów, vlogerów oraz organizacji branżowych, aby wspólnie wypracować rozwiązania, odpowiadające m.in. na następujące pytania:
- Jak pogodzić wolność wypowiedzi w Internecie ze słusznymi interesami konsumentów i marek?
- Gdzie leży granica krytyki i swobody wypowiedzi?
- Kiedy dana marka powinna reagować i w jaki sposób?
Naszym zamiarem jest zainicjowanie wymiany poglądów, pozwalającej wszystkim zainteresowanym przedstawić swoje stanowisko.
O szczegółach tej inicjatywy poinformujemy w najbliższym czasie.
Wykorzystajmy wspólnie zainteresowanie zaistniałą sytuacją do stworzenia zbioru dobrych praktyk, które będą służyć wszystkim przez lata.
Z poważaniem,
Dorota Karolak
Dyrektor Obsługi Spółki
Kocham Gotować w opałach
|
06.09.2013, 08:04
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
06.09.2013, 09:10
Prawdę mówiąc te wszystkie filmiki "hejtujące" to że Sokołów żąda odszkodowania są trochę śmieszne.
Moim zdaniem Sokołów ma rację, Piotrek przesadził z tym testem. Nie wiem po co mówił o tym że ludzie będą świecić po zjedzeniu tego tworu - jest to po prostu nie na miejscu. W sumie zgadzam się (po raz pierwszy zresztą) z tym gościem - burakiem. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
06.09.2013, 13:37
Widziałem ten filmik wczoraj w sieci. Miałem go właśnie wrzucić, a tu bach... Uprzedziłeś mnie
Fajnie to ująłeś: B0hazard napisał(a):W sumie zgadzam się (po raz pierwszy zresztą) z tym gościem Ma trochę racji w tym co mówi. To ciekawe spojrzenie z drugiej strony barykady.
Oj tam, taka afera nie wiadomo z czego. Tatar z Sokołowa miał być z założenia tatarem w każdej temperaturze - czy to w lodówce, czy na pustyni, czy w piekarniku. I zadanie spełnione w 100%. Chociaż przyznam szczerze, że chyba już więcej takiego nie ruszę.
A tak swoją drogą, to ciekawe, czy w zimnych temperaturach owy tatar zamarza, czy też dalej zachowuje swoją konsystencję... |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości