Komedia romantyczna
|
28.01.2013, 19:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.01.2013, 00:50 przez MissFuneral.)
Poszukuję jakiejś fajnej, wartej uwagi komedii romantycznej.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
28.01.2013, 22:53
Polecam film To tylko seks, bardzo fajna komedia romantyczna.
29.01.2013, 00:24
Komedie romantyczne...hm..Poleciłabym "Sex story", "Och, życie" i oczywiście klasykę, czyli "Dirty dancing", "Uwierz w ducha" czy mój niedzielny umilacz "Pretty woman"
29.01.2013, 00:48
A ja Ci polecam filmy Woody'ego Allena - jeśli kogoś można nazwać królem komedii romantycznych, to z pewnością jego.
Polecam w szczególności tytuły: "Jej wysokość Afrodyta", "Wszyscy mówią: kocham cię", "O północy w Paryżu", "Co nas kręci, co nas podnieca", "Poznasz przystojnego bruneta", "Życie i cała reszta" oraz połączenie komedii romantycznej i kryminalnej: "Drobne cwaniaczki" i "Klątwa Skorpiona". Ponadto podobały mi się filmy: "Dziennik Bridget Jones" (obie części), "Cztery wesela i pogrzeb", "Okrucieństwo nie do przyjęcia", "Masz wiadomość", "Ja cię kocham, a ty śpisz", "Totalna magia", "Oświadczyny po irlandzku", wspomniana wyżej "Pretty Women" oraz w moim przekonaniu jedyne dwie naprawdę dobre polskie komedie romantyczne - "Zgorszenie publiczne" i "Zakochany anioł". |