Moim zdaniem tylko wykonania koncertowe mają tę "duszę" która potrafi porwać.
Zapraszam do przedstawiania swoich ulubionych wykonań koncertowych.
Na dobry początek:
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Koncertowo.
|
15.03.2014, 03:28
Muzyka słuchana z płyt czy też innych nośników, nagrywana w profesjonalnych studiach przy współpracy cudów techniki jest może bardziej perfekcyjna, ale...
Moim zdaniem tylko wykonania koncertowe mają tę "duszę" która potrafi porwać. Zapraszam do przedstawiania swoich ulubionych wykonań koncertowych. Na dobry początek: Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
15.03.2014, 18:14
Spodek 92r... Viktoria.
15.03.2014, 20:00
17.03.2014, 01:04
Może nie ulubione, ale jest okej
17.03.2014, 18:23
Jak już lecimy alkoholiką...
Nie mogę odmówić temu wykonaniu po prostu zajebistości.
17.03.2014, 22:00
...i ten moment z młodą dziewczyną...
Jakoś tak do klasyki rocka sięgnęliśmy. Więc:
Jedna z najlepszych ballad jakie słyszałem.
29.03.2014, 19:51
Magia
16.09.2014, 08:26
Bez wątpienia, jeden z najlepszych kobiecych duetów jaki słyszałem.
Połączenie orkiestry symfonicznej z ostrym brzmieniem jest... hmmm... Tym co tygrysy lubią najbardziej? Kolejny fragment z tego koncertu. Koncerty świetnie pokazują kto jest prawdziwym artystą, a kto ma dobry sztab techników od obróbki dźwięku. Sharon zachwyca mnie wyglądem, ruchem, a przede wszystkim głosem. Jej partner... no cóż... też jest na scenie. |