|
Konfiguracja Utorrent
|
|
06.03.2017, 20:45
Witam pomożcie skonfigurować mi utorrent pod modem usb huwawei lte bo wogóle nie łączy się z siecią DHT-Internet z Orange
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
06.03.2017, 21:15
W końcu problem jest z Utrorrentem czy z modemem, który nie łączy się z siecią?
Problem najprawdopodobniej polega na ogólnej złej konfiguracji modemu/systemu a nie programu. Jeśli inne programy potrzebujące połączenia z internetem np. przeglądarka działają dobrze, może też antywirus/firewall blokować połączenia z tego programu.
06.03.2017, 22:00
(06.03.2017, 21:51)Nieśmiertelny napisał(a): Szczerze mówiąc, to najczęstszy z problemów, co więcej sam usługo dawca może mieć zablokowane, więc raczej nic z tym nie zrobisz.Pierwsze słyszę, serio. Skąd masz tę informację? Gdyby to jednak prawda była, to można spróbować użyć serwera VPN, w końcu one są od takich rzeczy.
06.03.2017, 23:13
Zawsze podają taką informację na utorencie. Jak masz tam taką minkę (żółta, zielona, czerwona). To jest bodajże rozwiązywanie problemów utorrent.
Życie nie ma ścieżek na skróty.
![]()
06.03.2017, 23:50
Włożyłem drugą kartę i jest ok Pozdrawiam
07.03.2017, 23:18
No nie jest OK ponieważ włożyłeś drugą kartę sieciową - rozwiązałeś problem ale jedynie w jakieś części, ponieważ nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie. Dalej nie wiesz czemu na poprzedniej internet nie działał poprawnie
.Ale jeśli takie rozwiązanie Ci odpowiada, TEMAT DO ZAMKNIĘCIA! Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
08.03.2017, 00:36
Może masz bana na IP, na zakres adresów IP z tamtej karty na stronie trackera (strony skąd pobierasz torrentty)?
Na różnych stronach testowałeś pobieranie torrentów? Po prostu prostu te lepsze strony mają rozwinięte możliwości w obsłudze torrentów. Lata temu byłem bardziej w temacie w tych sprawach. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: 9dLeST2.png]](https://i.imgur.com/9dLeST2.png)
.