Konfiguracja Utorrent
|
06.03.2017, 20:45
Witam pomożcie skonfigurować mi utorrent pod modem usb huwawei lte bo wogóle nie łączy się z siecią DHT-Internet z Orange
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
06.03.2017, 21:15
W końcu problem jest z Utrorrentem czy z modemem, który nie łączy się z siecią?
Problem najprawdopodobniej polega na ogólnej złej konfiguracji modemu/systemu a nie programu. Jeśli inne programy potrzebujące połączenia z internetem np. przeglądarka działają dobrze, może też antywirus/firewall blokować połączenia z tego programu.
06.03.2017, 22:00
(06.03.2017, 21:51)Nieśmiertelny napisał(a): Szczerze mówiąc, to najczęstszy z problemów, co więcej sam usługo dawca może mieć zablokowane, więc raczej nic z tym nie zrobisz.Pierwsze słyszę, serio. Skąd masz tę informację? Gdyby to jednak prawda była, to można spróbować użyć serwera VPN, w końcu one są od takich rzeczy.
06.03.2017, 23:13
Zawsze podają taką informację na utorencie. Jak masz tam taką minkę (żółta, zielona, czerwona). To jest bodajże rozwiązywanie problemów utorrent.
Życie nie ma ścieżek na skróty.
![]()
06.03.2017, 23:50
Włożyłem drugą kartę i jest ok Pozdrawiam
07.03.2017, 23:18
No nie jest OK ponieważ włożyłeś drugą kartę sieciową - rozwiązałeś problem ale jedynie w jakieś części, ponieważ nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie. Dalej nie wiesz czemu na poprzedniej internet nie działał poprawnie
![]() Ale jeśli takie rozwiązanie Ci odpowiada, TEMAT DO ZAMKNIĘCIA! Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
08.03.2017, 00:36
Może masz bana na IP, na zakres adresów IP z tamtej karty na stronie trackera (strony skąd pobierasz torrentty)?
Na różnych stronach testowałeś pobieranie torrentów? Po prostu prostu te lepsze strony mają rozwinięte możliwości w obsłudze torrentów. Lata temu byłem bardziej w temacie w tych sprawach. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości