Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Koniec Maniaców, Explorerów! [Primaaprilis]
Exclamation 
Witajcie!
Niedawno zobaczyłem, że na chomikuj nie można wymienić punktów na konto płatne! Dziwne jest to, że na moim drugim koncie wszystko jest normalnie, mogę wymieniać. Piszę o tym zdruzgotany na maila i bardzo szybko otrzymałem odpowiedź. Napisali po prostu, że taka jest decyzja chomikuj, a co do tego że na drugim koncie można wymieniać napisali w ten sposób:
Cytat:(...) Niemożliwe jest jednocześnie we wszystkich chomikach wyłączenie tej opcji, dlatego na pańskim chomiku tej opcji już nie ma, a na koncie kolegi jeszcze jest. Wszystkie chomiki zostaną zaktualizowane do dnia 4.04.15. (...)

Czy u Was jest jeszcze możliwość wymiany? Bo u mnie jak widać nie ma :(
Dorzucam screena:
[Obrazek: 21do0he.png]

Odpowiedz
No to teraz to ich chyba porąbało nie ma maniaca który bardzo się przydawał np. kupić teraz 20GB za 100000 pkt a maniac był za 70000 i 40 GB było. Chomikuj schodzi na psy :P
[Obrazek: 9865w3456_wnxxreq.png]
  Odpowiedz
U mnie jeszcze opcja jest.
Słuchajcie mam 50 tys.
Nie kupowałem nigdy 2 razy pod rząd explorera, więc można zamienić od razu pod rząd na 2 miesiące?
I nie wiem czy wymieniać, bo jak zlikwidują obecne konta to wszystko pójdzie daleko.
,,konta płatne przestały dobrze służyć użytkownikom'' WTF?
Niedługo to kompletnie wyłączą wykupywanie transferu za punkty.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Ta w prima aprilis kolega się bawi.
  Odpowiedz
Nie spodziewałem się tego po nim, gdyż jak utrzymuje ciągle w tematach - grafik z niego żaden.
Nie ma co, ciekawy wkręt ;)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
No i mnie Swordancer odkryłeś :) Takie primaaprilis i dwie osoby się nabrały Haha
Suicider: tu grafika nie była potrzebna, wystarczyło w przeglądarce zedytować kod i gotowe, screen nie był edytowany :)

Ps: Swordancer! Mogłeś się powstrzymać, może więcej by się złapało ;)

Odpowiedz
No dobre Robotox, gratulacje pomysłu :P
[Obrazek: 9865w3456_wnxxreq.png]
  Odpowiedz
Dobre... ale administracja nie napisałaby ,,W sam raz na wielkanoc" :D

Jednak coś się zmieniło. Podnieśli ceny i dodali 20GB o.O
Niedostępny
  Odpowiedz
Przy wyłączeniu przelewów i dodaniu w zamian bezużytecznej funkcji "prezent" napisali "w sam raz pod choinkę!" Haha
Do tej pory tak jest napisane w dymku po najechaniu na nieaktywny przycisk przelewu (tylko starsze chomiki).

Odpowiedz
(01.04.2015, 19:39)Robotox napisał(a): Do tej pory tak jest napisane w dymku po najechaniu na nieaktywny przycisk przelewu (tylko starsze chomiki
Może masz stare dane w przeglądarce. Wciśnij CTRL+F5
  Odpowiedz