Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Konkurs Wytypuj wynik II
Witajcie!
To już druga edycja konkursu wytypuj wynik! Pierwszą edycję w meczu Polska-Gruzja wygrał Nicholas trafnie typując 4-0 dla biało-czerwonych. Teraz typujemy wynik meczu Irlandia-Polska el. me we Francji 2016.
Niestety nie mam za bardzo co dać jako nagrodę, ale reputkę oraz szczere gratulacje podrzucę :) Może inni dadzą jakiś np. transfer chomikuj, lecz ten konkurs to raczej konkurs bez nagród po prostu o satysfakcję z wygranej ;)

[Obrazek: lewy1-logo-frends.jpg]

Ja zacznę :):
mój typ to 1-2 dla naszych orłów

Odpowiedz
Obstawiam remis, 1:1
Raczej nie będę oglądał. Ale gdzieś tam w duchu będę kibicował.
Myślę, że nie tylko ja widzę jakąś szansę po spotkaniu  z Niemcami :P
PS: W banerze powinno być VS ;)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Irlandia 2 : 1 Polska
 Piwko
  Odpowiedz
I 3:1 P
Niedostępny
  Odpowiedz
Irlandia 2:1 Polska
  Odpowiedz
(29.03.2015, 19:04)Suicider napisał(a): Obstawiam remis, 1:1

Brawo Gratuluje Suicider  Brawo
Dobre obstawienie, reputka leci niestety nic więcej dać nie mogę.

Ps. Andro i dema: typujemy do pierwszego gwizdka więc wasze typy nie były brane pod uwagę ;)

Odpowiedz
(29.03.2015, 22:44)Robotox napisał(a): Ps. Andro i dema: typujemy do pierwszego gwizdka więc wasze typy nie były brane pod uwagę ;)
To weź no następnym razem napisz oczekiwany czas rozpoczęcia, bo nawet nie wiedziałam, o której się zaczyna, tak sobie strzeliłam. :P
  Odpowiedz
Demanu: Spoko, i tak ten wątek napisałem w ostatniej chwili, bo wcześniej zapomniałem :P
Na przyszłość podam więcej informacji :)

Odpowiedz