Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Konto Turbobit
Wie może ktoś ile osób ( IP ) może korzystać z jednego konta Turbobit ?
Ponieważ utworzyłem z kolegami dużą grupę uploaderów, no i po prostu dziesiątki kont premium było by trochę uciążliwe.
  Odpowiedz
nie jestem pewien ale chyba nieograniczona ilość ważne że znasz login lub hasło lecz nigdy w takiej sytuacji nie byłem więc precyzyjnie ci nie powiem
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Ok dzięki, a co też w sytuacji, jeśli ja wyłączam codziennie neostradę ( livebox ) i mam inne ip codziennie ?
Blokną mi konto, bo loguję się z innych adresów IP ?
  Odpowiedz
tutaj ci nie pomogę , tak jaki pisałem powyżej nigdy w takiej sytuacji nie byłem ;/
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Jest jakiś limi adresów ip. Ale zablokują konto na jakiś dzień lub dwa i dalej potem korzystasz. Ja jadę teraz na 3. kontach premium turbobit bo mają limity też dzienne. Jak jedno wyczerpie kolejne odpalam. Ale jak chcesz korzystać z konta w kilka osób to nie polecam. Bo albo zablokują za przekroczenie logowań z różnych ip lub limit wyczerpiecie dzienny szubko. ;)
  Odpowiedz
Jak jak używałem premium na turbobicie to korzystałem razem z 3 osobami. I nic nie zablokowali, mimo to że też po wyłączeniu modemu na noc to codziennie mam inne IP.
Jeżeli miałem blokowane konta premium to najczęściej za przekroczeniu limitu na pobieranie.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Ale czemu blokują konta z powodu przekroczenia limitu ?
Przecież to jest bez sensu.
Powinno być tak, że pobierzesz 10gb dziennie, i to jest ich limit, ok.
Ale nie żeby blokada na 24h, czy 48h.
  Odpowiedz
Z przekroczenia limitu transferu chyba nie blokują konta. Tylko z przekroczenia logowań z różnych ip.
  Odpowiedz
Czyli dokładnie nikt nie wie jaka jest liczba maksymalnie różnych IP ?
  Odpowiedz
Mogą Ci zablokować konto dożywotnio, gdy system wykryje że konto jest "ogólnodostępne" czyli trafiło,
do internetu. Zazwyczaj dzieje się tak gdy do konta jednorazowo jest więcej niż 10 logowań do serwera,
wtedy dostaniesz ban na konto bez możliwości odblokowania.

Konta premium na wiele osób to bardzo głupi pomysł, niestety musicie wszyscy zainwestować we własne,
bo takie pchanie się na jedno to ryzyko mogą nie zablokować, ale i mogą się doczepić różnie bywa.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz