Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Konto bankowe dla ucznia z nieregularnymi przychodami.
Witajcie, chciałbym się Was zapytać jakie będzie najlepsze konto bankowe dla mnie. Jestem obecnie uczniem, mam skończone 19 lat oraz mam też bardzo nieregularne przychody. Przede wszystkim chciałbym, aby koszty takiego konta były możliwie jak najniższe, nawet jak przez kilka miesięcy żadne pieniądze nie wpływałby mi na konto. Teraz jak rzuciłem okiem na oferty, to oferta MBanku wygląda całkiem nieźle, ale sam nie jestem pewien czy to najlepsza oferta.
  Odpowiedz
PKO BP "Konto dla młodych". Do 26 roku życia masz wszystko za free raczej. Warunkiem jest zrobienie 5 transakcji kartą miesięcznie, nie ma minimalnej kwoty- możesz kupić 5x paczkę zapałek za 10 gr. :) No i masz darmowe bankomaty na całym świecie.
Do wyrobienia potrzebujesz legitymacji, potem już nie.
  Odpowiedz
Ostatecznie podpisałem umowę z Mbankiem. Pozostaje mi teraz tylko czekać na kartę oraz potem ją aktywować.
  Odpowiedz