"Marian! Co tak leżysz jak du** w zbożu?" - Helena
"Co tak stoisz, jak widły w gnoju"
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
"Księga cytatów Kiepskich"
|
13.09.2013, 19:17
To chyba każdy zna
"Marian! Co tak leżysz jak du** w zbożu?" - Helena "Co tak stoisz, jak widły w gnoju"
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
"Chcę, żeby wszystko, czego dotknę, zamieniło się w... W złoto ? Nie, no w piwo!"
Nie wiem czy dobrze napisałem
15.09.2013, 19:16
"A ja jestem Ferduś Kiepski i możesz mnie pan w dupę pocałować!"
"Kto ma zmieniarkę ten ma władzę". "Pan panie Ferdku to jeszcze wielu rzeczy o mnie nie wiesz." "Halina jak ja Cię poznałem to Ty nie byłaś taka szeroka w bierdrach." "A w Trójkąta Bermudzkiego wierzysz? Tam, gdzie te ludzie znikają?" "Pałka się przegła." "Osz Ty cycu niewierny, zupełnie jak matka." "Ale Cycu jak to będą jakieś głupie głupoty, to Ci takiego kopa zasadzę, że...." |