Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Kto Twoim zdaniem wygrwa mistrzostwa europy w piłce ręcznej?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Hiszpania
0%
0 0%
Francja
60.00%
3 60.00%
Szwecja
0%
0 0%
Polska
0%
0 0%
Macedonia
0%
0 0%
Austria
0%
0 0%
Rosja
0%
0 0%
Dania
20.00%
1 20.00%
Białoruś
0%
0 0%
Węgry
0%
0 0%
Islandia
0%
0 0%
Austria
20.00%
1 20.00%
Razem 5 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Kto Twoim zdaniem wygra mistrzostwa europy w piłce ręcznej?
Tak jak wyżej. Kto Twoim z zdaniem zdobędzie tytuł mistrza europy w piłce ręcznej.
Dodałem do ankiety te drużyny, które mają na to szanse, a przynajmniej na wyjście do pófinału.

Ja jestem za Danią, a np. dlatego że gospodarz przeważnie ma z górki, co nieraz się potwierdzało.
Duże szanse na pewno będą mieć Chorwaci, to zgrana od lat drużyna, no i oczywiście utytułowani Szwedzi mogą znaleźć się na podium, ale to już nie ta sama drużna co kiedyś, więc tu trudno o trafny typ. Więc co, może Islandia czy też Francuzi na podium? chociaż... i Hiszpanie mogą zamieszać, którzy rok temu jako gospodarz w MŚ wywalczyli złoto, ale wątpię. Zobaczymy po wtorkowym spotkaniu, wtedy wszystko będzie jaśniejsze.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Jednak dobrze myślałem, że Francja wygra. Nieźle rozbiła Danie.
  Odpowiedz
Też tak myślałem od samego początku, albo Dania albo Francja, a trzecie miejsce dla Hiszpanów czy Chorwatów. Stawiałem na tych drugich jednak Hiszpanie wygrali, a w finale stawiałem na Duńczyków.
Co do Szwedów to mogliby się znaleźć w półfinale gdyby ten mecz z Polakami wyszedł.

Podsumowanie mistrzostw:

1. Francja
2. Dania
3. Hiszpania
4. Chorwacja
5. Islandia
6. Polska
7. Szwecja
8. Węgry
9. Rosja
10. Macedonia
11. Austria
12. Białoruś
13. Serbia
14. Norwegia
15. Czechy
16. Czarnogóra

Polacy byli tacy trochę przymuleni w meczu o 5 miejsce, obojętni i to stąd ta przegrana, jedną bramką, szkoda.
Krzysiu Lijewski został najlepszym prawym rozgrywającym tych mistrzostw. No i znów najlepszym szczypiornistą został Karabatić, inni znani także zostali wyróżnieni w tym bramkarz Duńczyków.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz