Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kto chomikuje moje pliki
Jak sprawdzić kto zachomikował moje pliki?
  Odpowiedz
Na dzień dzisiejszy nie jest to dostępne w serwisie chomikuj.pl Jest tylko podgląd pobranych plików z konta właściwego. Ale sądzę, że za pomocą jakiegoś programu jest to wykonalne.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Szkoda bo ktoś chomikuje moje pliki a jestem ciekawy kto i jakie :D
  Odpowiedz
Spróbuj w google czy innej wyszukiwarce internetowej wpisać: Zachomikowane od: [Twoja nazwa chomika]
  Odpowiedz
A ja jestem zadowolona, że ktoś chomikuje moje pliki. Są pewne, więc mam nadzieję, że inni będą zadowoleni.
  Odpowiedz
Ale mu pewnie chodzi ze jak ktoś zachomikuje jego pliki np ja tak chce zęby zapisać tego chomika w Chomiku messengerze i zęby się reklamować ja tak chce zrobić ale pisze do administracji zarazie szukają html kodu starego ale myślę ze to nie będzie już możliwe może znajdą
  Odpowiedz