Dzisiaj wchodzę na chomika, a tu znowu nawrzucane zdjęć, z obraźliwymi opisami. Wszystko zaznaczam i usuwam. Co jakiś czas odświeżam folder główny chomika... w końcu pokazują się nowe wrzuty. I tak cały czas, ktoś wrzuca, a ja usuwam, wszystko przy wyłączonej opcji - Pozwól innym na dodawanie plików.
Od samego rana sam kombinuję, jak dodać plik na chomika, przy wyłączonej tej opcji, w końcu udało mi się coś zrobić (okienko które wyskakuje po naciśnięciu przycisku - Dodaj plik - można dodać jako zakładkę do przeglądarki, i wtedy można dodać plik do chomika nawet jeśli opcja dodawania przez innych jest wyłączona.
Jest jeszcze jedna możliwość, że ktoś się włamał na chomika.
Tak więc co jakiś czas usuwam te pliki z obraźliwymi opisami, które ktoś dodaje. Aż w końcu może po 15 minutach od ostatniego razu kiedy odświeżałem folder i kasowałem pliki, widzę a w folderze głównym chomika został wrzucony film - Hobbit - Niezwykła podróż i dwa obrazki, jakaś choinka świąteczna i jakiś misiek, co dziwne przy trzech tych plikach od razu widnieje pomarańczowy znaczek C w kółku - wiadomo co oznacza, plik zablokowany - Obrazek - Wszystko sprawdziłem czy nie jest to jakaś podróba z tym "C" w kółku, ale wygląda tak samo jak pliki zablokowane na chomiku. Dosłownie 15 minut, a tu takie rzeczy, rozumiem przy filmie mógł się pokazać, ale przy obrazku choinki i miśka... to już za dużo dla mnie, zacząłem się zastanawiać kto za tym stoi...
Co o tym myślicie....