Zostanie nim Polak czy obcokrajowiec? A może macie jakieś bezpośrednie typy?
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Kto zostanie nowym selekcjonerem reprezentacji?
|
30.06.2012, 01:03
Tak jak w temacie, jak myślicie kto nim zostanie? Dla jasności mówię, że chodzi oczywiście o Polską reprezentację z piłce nożnej.
Zostanie nim Polak czy obcokrajowiec? A może macie jakieś bezpośrednie typy? "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
30.06.2012, 08:12
Ja bym wolał Obcokrajowca.
Dlaczego? Zawsze to może być jakiś dobry selekcjoner obyty z nie jedną drużyną, który by dał nowe siły...
30.06.2012, 08:40
A co myślicie o Guus'ie Hiddinku?
Możliwe czy raczej marzenia ściętej głowy? Chelsea mu przyniosła dosyć dużą sławę... "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
30.06.2012, 16:22
No jeśli o to chodzi, to nawet ja mogę być tym selekcjonerem Niczego naszej reprezentacji nie nauczę, ale chociaż obiecuję, że kraść nie będę, składać czczych obietnic nie będę, pić alkoholu po hotelach nie będę, narzekać na PZPN nie będę...
Tak więc głosuj narodzie kochany i niech nowemu selekcjonerowi dopomoże to, co Smudzie i wielu innym nie dopomogło...
30.06.2012, 17:08
Vilandra - chyba nie masz na tyle cierpliwości
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
30.06.2012, 17:34
Nie bój żaby, jak będzie trzeba, to się i cierpliwość znajdzie a tak poważnie to, zdaję sobie sprawę, że przed każdym naszym selekcjonerem stoją takie same zadania, no i nie ukrywam, że taka sama przyszłość...
Zawsze scenariusz jest mniej więcej taki: Wybór nowego trenera, euforia, obietnice zmian, nadzieja, dalekosiężne plany, działanie, przegrana, usunięcie ze stanowiska. Zawsze dzieje się to na ten sam model, na jedno kopyto. Na początku wszyscy są podnieceni i wychwalają pod niebiosy nowo obranego trenera, a jak przychodzi co do czego, to zawsze odchodząc jest on mieszany z błotem. I tu taki apel; Ludzie skoro wiecie, że tak czy inaczej wszystkie psy tego świata na odchodzącym selekcjonerze powiesicie, to dlaczego kiedy obejmuje on stanowisko piszczycie ze szczęścia?
30.06.2012, 19:56
Zgadzam się z Vilandrą, kolekcjonerem może być każdy. Dopóki cały ten PZPN (Polski Związek Piłki Nożnej),
się nie rozpadnie (a to mu nie grozi) z Grzegorzem Lato na czele nic w naszej reprezentacji się nie zmieni. Jak na razie polska piłka kojarzy mi się tylko i wyłącznie z przekrętami i praniem brudnych pieniędzy. Jeśli chcemy mieć jakieś wymiki to: Po pierwsze - rozwalić PZPN, Po drugie - wywalić wszystkich obecnych piłkarzy i dać szansę młodym, trzeźwym piłkarzom a nie sprowadzać jakiś zagranicznych, którzy nawet nie potrafią mówić po polsku (czy w naszym kraju nikt nie umie grać?) Takie moje zdanie w tym temacie. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
30.06.2012, 20:15
(30.06.2012, 19:56)Sebastian napisał(a): Po drugie - wywalić wszystkich obecnych piłkarzy i dać szansę młodym, trzeźwym piłkarzom a nie Jakoś większość Polaków grało na Euro, a co do obcokrajowców wo nich sobie grają, Drużyna Niemiecka ma w swoim składzie max 4 swoich zawodników ...
10.07.2012, 13:13
(30.06.2012, 19:56)Sebastian napisał(a): kolekcjonerem może być każdy.Selekcjonerem chyba chciałeś napisać Może i pełno u nas tych przekrętów ale dlaczego aż tak nisko klasyfikujecie naszych piłkarzy? Są talenty ale potrzeba im determinacji i szansy na grę. A co najwazniejsze, autorytetu. Piłkarze kształują swoje umiejętności za dzieciaka a gdy taki mały piłkarz ogląda mecze polaków i widzi jak gramy to pewnie mu się odechciewa kariery. Ja od 4 lat do dziś kopię piłkę ale już z "braku laku". Po prostu hobby a kiedyś z tym chciałem wiązać przyszłość. Off zrobiłem... A jeśli chodzi o trenera, macie swoich faworytów? "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Waldemar Fornalik został wybrany przez Polski Związek Piłki Nożnej nowym selekcjonerem piłkarskiej reprezentacji Polski. Fornalik zastąpił na tym stanowisku Franciszka Smudę, który rozstał się z kadrą po nieudanym dla naszej drużyny EURO 2012.
tak informuje wp.pl :] |