PS.Grałem w BF3 i jest do bani , wszędzie zlagowane serwery ciągle dodatki za "kaskę"
i z tym premium pojechali ostro.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Która gra lepsza?
|
Siemka mam problem z kupnem gry zagrałem sobie w dyscrit 187 i jakoś mnie pociągnęło do Call of Duty i teraz mam pytanie kupić Modern Warfare czy Black Ops 2 - piszą, że to odgrzany kotlet więc nie wiem dokładnie jak to ująć i BO2 jest droższe od MW3
PS.Grałem w BF3 i jest do bani , wszędzie zlagowane serwery ciągle dodatki za "kaskę" i z tym premium pojechali ostro. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
22.01.2013, 21:44
Ja osobiście preferuję Call Of Duty Modern Warfare 3 ( MW3 ) niż Call Of Duty Black Ops II (BO 2 ).
Dlaczego ? Zupełnie inny klimat, czuć prawdziwy klimat wojny, a nie tak jak w Black Ops, wszystko takie sztuczne. Jeśli chodzi o multiplayer między tymi dwoma grami, to jak dla mnie znowu jest lepsze Modern Warfare 3. Dlaczego ? Musisz po prostu dobrze celować, żeby trafić, w Black Ops, jest większy zapas od postaci, nawet jak trafisz lekko obok postaci, to zaliczy Ci jak byś trafił w postać. Modern Warfare 3 jest lepsze pod każdym względem, bardziej realistyczne, na multiplayer grają prawdziwi koneserzy i wyjadacze, w Black Ops jest niższy poziom jeśli chodzi o rozgrywkę. To tyle ode mnie, jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to pytaj.
23.01.2013, 15:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.01.2013, 15:01 przez pandracula.)
Dobra dzięki za opinie , kupuje MW3
![]() a mam pytanie czy serwery są dobre -chodzi mi czy nie są zlagowane bo w battelefieldzie 3 to lagi na maxa są
27.01.2013, 00:03
W black opsie 2 trochę wkurza mnie ta nowoczesność ją osobiście zaczelem swoja przygodę strzelankami właśnie na mw3 tylko w tej grze za pewne jest już dużo hackerów.
27.01.2013, 01:24
Co do serwerów, to są świetne, ale to jedynie moja opinia z serwerów Xbox 360.
Ponieważ ja właśnie gram tylko na Xbox 360 ![]() |