Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Którą opcję wybrać ?
Hej,

Chciałabym stworzyc prostą stronę internetową jednak jestem w tym temacie kompletnym laikiem. Znalazłam opcję tworzenia strony z gotowego szablonu na mamfirme.pl na razie testuję , może znacie podobne strony godne polecenia ?

Pozdro
  Odpowiedz
Proponuje wordpress wiem że chodzi Ci o Stronę zwykłą ale csm są lepsze zanim w coś zainwestujesz sprawdź np worpdress.com i ich hosting za darmo.
  Odpowiedz
Czyżby kolejny marketing szeptany ??

Jeśli nie masz zielonego pojęcia o HTML to szkoda czasu na zabawę w robienie strony z szablonu. Jeśli strona ma wyglądać profesjonalnie i nie sypać błędami to radzę zlecić komuś wykonanie takiej strony.

Z doświadczenia wiem, że strony z generatorów walą błędami na lewo i prawo w walidatorach a co za tym idzie pozycjonowanie takiej strony to udręka.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości