Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kucharze płci męskiej
Witam!
Choć chodzę do gimnazjum, bardzo lubię gotować.
Bardzo lubię desery (na razie moim [częściowo] pomysłem jest pianka na bazie galaretki i serka homogenizowanego).
Częściej korzystam z gotowych przepisów, modyfikując je.

Czy na tym forum jest ktoś płci męskiej kto lubi gotować?
Mógłbym wpisać kilka moich modyfikacji (jeżeli byście chcieli).

Kto tak jak ja oglądał całego "Master Chef'a" ?
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Vilandra :) dla Ciebie to we wszystkim są lepsze kobiety ;) Najlepiej by było gdybyś facetom jakiś pastuch na szyję założyła i wtedy byłabyś (chyba) ze wszystkiego zadowolona haha :D A co byś zrobiła gdyby jakiś facet dużo lepiej od Ciebie coś usmażył/ugotował ? :D
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Ja nic nie umiem gotować. A poszedłem do technikum na profil: żywienie i usługi gastronomiczne. I mi się spodobało, ja również uważam że mężczyźni lepiej gotują. Oczywiście są wyjątki:-)
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
  Odpowiedz
Vilandra napisał(a):Uwierz, że kobiety potrafią równie dobrze gotować. Stereotyp, że mężczyźni są lepszymi kucharzami został wymyślony przez mężczyzn dla mężczyzn. My i tak jesteśmy lepsze :-)
Mi chodzi o ty że mało jest nas gotujących. ;)
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz
Jak tak faceci lepiej gotują, to czemu tego jakoś nie robią? Ja też bym chętnie wróciła do domu i zapytała - co na obiad? Ale pewnie odpowiedziałoby mi echo i zmarłabym z głodu, więc gotuję sama. A jak nie smakuje - łap sobie za telefon i zamów coś z miasta, przy okazji dla mnie też:-)

A widzieliście tego Francuza od Masterchiefa u Wojewódzkiego? Na tle Kasi Nosowskiej wypadł blado i bezbarwnie.
  Odpowiedz
Ja może nie gotuje, ale od jakiegoś czasu piekę(robię) różnego rodzaju ciasta :) Jakoś mnie to zainteresowało :) jakieś 3bity itp :)

Może niedługo zacznę coś gotować ciekawego, bo lubie eksperymenty i nowe smaki :) najlepiej pikantne :)
  Odpowiedz
(30.11.2012, 20:22)dimix napisał(a): A co byś zrobiła gdyby jakiś facet dużo lepiej od Ciebie coś usmażył/ugotował ? :D

Zastrzeliłabym go :-) a potem zwłoki rzuciła na pożarcie lwom...

A z tymi pastuchami to nie głupio mówisz.
  Odpowiedz
[Obrazek: 1300240340_by_ArturTymanski_600.jpg]
  Odpowiedz
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości