Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kupię serwer shell
Witam. Chętnie kupię serwer shell na dwie osoby, ponieważ mam 150.000 punktów i sporo mi brakuje by kupić samemu.

A resztę punktów bym oddał jak mi dojdzie lub za tą sumę kupił bym na kilka dni serwer shell.
Z tego co wiem jedno konto shell = 1 osoba. Nie da się kupić na spółkę bo to chyba niezgodne z regulaminem. Chyba że ten u kogo kupisz nie będzie wiedział że to na spółkę ale jak sprawdzi to na pewno zobaczy z jakich ip było wchodzone i może zablokować konto. Tak przynajmniej słyszałem. Zależy jeszcze u kogo kupisz jeden sprawdza lepiej drugi wcale :D.
hmm, ale są kilku osobowe serwery.

Pozatym mi trzeba na 3-4 dni. Mam gotowe linki, wystarczy mi to pobrac i od razu uploadować na chomika.
To nie lepiej jakbyś uploadera wynajął? Bo tak to nikt się nie zgodzi.
Stop pomagania!
Ja ci mogę to zuploadować napisz na. pw ile tego jest i z jakiego serwera linki masz. jeśli z turbobit chętnie ci wrzucę.