Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Czy Kuźniarowi uderzyła sodówka?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
0%
0 0%
Nie
100.00%
2 100.00%
Razem 2 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Kuźniar znowu jedzie po Rusin
[Obrazek: 634351904246864814.jpg]

Jarosław Kuźniar w wywiadzie z dwutygodnikiem "Party" po raz kolejny wbił szpilę Kindze Rusin stwierdzając, że jej książka to plotki z przyjaciółką.

Na dziennikarz na stwierdzenie, że teraz ktoś może z niego zakpić, skoro śmiał się z Kingi Rusin i Krzysztofa Ibisza, odparł: - Nie śmiałem się z nich, tylko z tego, że postanowili napisać książki. To jest też moje wielkie marzenie, ale się za to nie zabieram, bo nie potrafię. Nie ma nic trudnego w tym, żeby zrobić wywiad rzekę z sobą samym albo namówić na plotki przyjaciółkę.

Źródło: fakt
  Odpowiedz
Wypowiem się w tej sprawie, lecz proszę by nie traktować tego jak "kija w mroeisko". Jest to wyłącznie moje indywidualne zdanie. Osobiście nie lubię Kingi Rusin. Pomimo "słodkości" którą wylewa na "szkło" jest osobą z "nosem do góry" Wiele pisano na ten temat.
  Odpowiedz