Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Laptop asus a3h enter password?
Mam pytanie o jakie hasło chodzi i jak je złamać albo hasło administratora?
Ale dokładnie przy czym chce hasło?
Jak uruchomię laptop to pojawia się napis asus i jak klikam klawisz przechodzi i prosi o hasło a powinno przejść do pokazania statystyk podczas uruchamiania czyli normalnego uruchamiania komputera czy laptopa.
Laptop jest nowy czy odkupiony od kogoś? Jak nowy to może gdzieś w papierach masz hasło.
Dostałem go od cioci a oni żadnych haseł nie pamiętają laptop był uszkodzony naprawiłem sobie. Laptopa używał kuzyn ale ma teraz nowy i mi go oddali.
A masz papiery jak nie sprawdź pod laptopem czy na naklejkach nie ma.
Co mam sprawdzić pod naklejkami bo nie rozumiem? Papierów nie mam tylko laptop i zasilacz dostałem.
na naklejkach nie pod
Na naklejkach nie ma żadnego hasła niestety i nie wiem co mam zrobić.
Z tego co wnioskuje laptop ma żałorzone hasło na bios i dysk które pojawia się przy starcie i uniemożliwia korzystanie z laptopa jeżeli nie znasz Hasła to trzeba je zresetować ale puki co jeżeli nie pokażesz papierków na Laptopa nie powiem ci jak to zrobić