Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Licytacja całego kodu chomikowego wraz z grafiką
Exclamation 
Witam serdecznie wszystkich.
Najpierw kilka słów do adminów i moderatorów. Dodałem to do tego działu gdyż nie było innego bardziej związanego z tym tematem , a osobnego działu na takie rzeczy nie ma. Jeśli stworzycie taki dział to przenieście go tam.
==============================================================================================

Uwaga uwaga!
Przedmiotem aukcji jest cały kod chomikowy wraz z grafiką i skryptami. Wszystko już jest gotowe. Zrobiłem ją dla pewnego chomika jednak wycofał się z umowy więc postanowiłem dać ją na licytację i dodać kilka skryptów. Oto 3 screeny ze stronki:
[Obrazek: tf7zivde.jpg]
Oto jakie skrypty posiada strona:
-Blokada prawego przycisku;
-Reklama boczna <można ją przeznaczyć do poleconych>;
-Reklama typu pop-up;
-Reklama przelatująca<obrazki lub też tekst przesuwają się z dołu w górę. Po najechaniu myszką na miejsce z reklamami przewijanie zatrzymuje się.
-Rozwijane menu
-Niespodzianka- Bardzo przydatny skrypt który na pewno urozmaici twojego chomika.

Stronka ma bardzo dobrą grafikę, przydatne skrypty.
Jeżeli ktoś by chciał dodatkowe skrypty np button, który otwiera się przy ładowaniu strony lub gdy najedziesz na tekst kursorem czy też inne skrypty wystarczy napisać mi na priv. Jeżeli chodzi o dodanie jakiegoś nowego przedziału i zrobieniu do niego grafiki również proszę napisać na priv, ale to po licytacji. Jeśli chodzi o nazwę umieszczoną na 1 banerze zostanie odpowiednio zmieniona po licytacji.

Licytację Zaczniemy od 200 000 pt.< chodzi o punkty które prosperują na stronie chomiku.pl> cena jest duża, ale to ze względu na skrypty i złożoną grafikę.

Podbijamy cenę wpisując w posty daną cenę.

Uwaga! W poście umieszczamy tylko i wyłącznie podbijaną cenę. Jeżeli post będzie zawierał coś innego będzie usuwany.

Licytacja trwa do końca marca. Może się przedłużyć, ale najprawdopodobniej potrwa do końca marca.

[Obrazek: bqe6u7ko.png]
  Odpowiedz
Licytacja zostaje zamknięta z 2 powodów.
1. Nikt nie pisał ofert.
2. Kumpel kupuje cały kod ode mnie.
Proszę o zamknięcie tematu.
  Odpowiedz
Post pod postem lecz wybaczam :)

Wedle życzenia zamykam.
  Odpowiedz