Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Licznik
Witam sprawe mam następującą :

Wstawiłem na swojego chomika licznik , ale niestety nalicza on także moje wejścia na własne chomika , a zdarza mi sie czasami wejść dziennie nawet kilkadziesiąt razy na niego , czy jest może gdzieś dostępny taki licznik , który naliczałby tylko wejścia innych użytkowników ?

Licznik dodałem z liczniki.org jest to ministat

Prosze o pomoc Rumiany
  Odpowiedz
Na liczniki.org są statystyki na których można wykluczyć wejścia spod swojego IP
Dodatkowo możesz go skonfigurować tak, że będzie liczył tylko wejście spod jednego IP jako 1, w ten sposób dowiesz się ile faktycznie osób wchodzi na twojego chomika a nie ile razy te osoby przeładowywały strony
  Odpowiedz
Heh kolega mnie ubiegł.

Dodam tylko jak to zrobić:

Po lewej stronie masz menu.
Kliknij w link "Zaawansowane" po czym zablokować możesz własne IP.

Możesz również dowiedzieć się więcej o innych dostęnych statystykach z wątku:
Licznik odwiedzin na chomika
  Odpowiedz